Hirdetés

Újra nekifut Hajdúdorog az egészségberuházásnak

Cívishír

2020.01.24. 12:48

Újra nekifut Hajdúdorog az egészségberuházásnak
A hajdúdorogi orvosi rendelő (Forrás: Google)

Változatlan pénzügyi keret mellett keresik a kivitelezőt a Nánási úti orvosi rendelő fejlesztés-bővítéséhez.

Hirdetés

A közeljövőben újra elindíthatja a hajdúdorogi önkormányzat a kivitelezésről szóló közbeszerzési eljárást a Nánási úti orvosi rendelő megújítása érdekében – mondta a Cívishír érdeklődésére Horváth Zoltán polgármester.

A Közbeszerzési Értesítőben a napokban lehetett olvasni arról, hogy az európai uniós és állami forrású beruházás megvalósítására korábban indított közbeszerzést eredménytelennek kellett nyilvánítani. Ennek oka, hogy bár a Hajdúdorogi 2002 Kft. és a debreceni Kelet-Épszer Kft. adott árajánlatot a kivitelezésre, azok túl magasnak bizonyultak a teljes projektre elnyert 99,5 millió forinthoz képest.

A Nánási úti épület tetőterét beépítené az önkormányzat – közölte a polgármester – két rendelő, akadálymentes lift, vizesblokk kialakításával. A fejlesztést indokolta továbbá, hogy az épületben jelenleg nincs közösségi térként is használható helyiség, ahol előadásokat, szűréseket, felkészítő tréningeket, kismamatornát, gerinctornát lehetne tartani. A projektnek egyebek mellett a földszinti mosdó felújítása és napelemes rendszer kialakítása is része.

Horváth Zoltán arról tájékoztatott, hogy a beruházás pénzügyi keretének változatlanul hagyása mellett próbálkoznak az újabb közbeszerzéssel.

RaL

HajdúdorogberuházásközbeszerzésHajdú-Bihar megyeHorváth Zoltán

Szóljon hozzá!

Hirdetés