Hirdetés

Nemzetközi terjeszkedésre készül a debreceni startup

civishir.hu

2017.06.23. 15:56

Nemzetközi terjeszkedésre készül a debreceni startup

Akár egy perc alatt leadható bármilyen ételrendelés.

Hirdetés

Az eredetileg repülőtéri marketinggel foglalkozó InnovAir cégcsoport 2015-ben kezdte el építeni saját online ételrendelési rendszerét, mellyel a mai napra havi több tízezer rendelést kezelnek, számos éttermi partnerük forgalmát felpörgetve. A nevük is erre utal – az éttermek saját arculatára formált applikáción és weboldalon keresztül akár egy perc alatt leadható bármilyen ételrendelés, a marketing szolgáltatásokkal pedig folyamatosan bővülni tud a vásárlói kör. 

A sikeres tevékenység most új lendületet kap: Magyarország legnagyobb tőkealapjának finanszírozásával nemzetközi terjeszkedésbe kezdenek a debreceni fiatalok.

Az első lépések már meg is történtek: Debrecenen kívül Budapesten és Philadelphiában is irodákat kezdtek működtetni.

A bővülés mozgatórugói a kollégák – a Oneminorder intenzív toborzási kampányba kezdett, hogy a lehető leggyorsabban el tudjanak indulni a nemzetközi piacokon.

Jelenleg értékesítőket, marketingeseket és projektmenedzsereket keresnek.

A 350 négyzetméteres, belvárosi, grillteraszos Xponential Coworking irodában dolgozhatnak a jelentkezők, ahol folyamatos a pörgés. A startupok rugalmasságát mutvatva pályakezdők jelentkezésére is számítanak, hiszen a speciális tudást elsajátíthatják a munkavégzés után.

Jelentkezni az alábbi weboldalon keresztül lehet, szintén akár egy perc alatt: https://oneminorder.adopto.eu
Bővebb információ a termékről: www.oneminorder.com
startup

Szóljon hozzá!

Hirdetés