Hirdetés

Minden, amit a Campus készpénzmentességéről tudni kell

civishir.hu

2016.07.18. 15:09

Minden, amit a Campus készpénzmentességéről tudni kell
Fotó: Ásztai Csaba

Így működik mostantól Debreceben a HelloPay.

Hirdetés

Hirdetés

Nincs több készpénz! Idén már csak kártyával lehet fizetni a Nagyerdő fái alatt. A készpénz kiszorulásával várhatóan gyorsabb lesz a kiszolgálás, csökken a sorban állás és több idő marad szórakozásra. Fontos tehát: a fagyistól a fröccsösig a rendezvényen valamennyi kereskedelmi egység készpénzmentes. Készpénzzel kizárólag a főpénztárban és a feltöltőpontokon lehet fizetni, mindenhol máshol csak PayPass bankkártyával vagy HelloPay fesztiválkártyával lehetséges.

Így működik a HelloPay

A HelloPay kártyát 500 forintos kaució ellenében a főpénztárban és 6 feltöltőponton lehet venni – ezek 5, 10 vagy 20 ezer forinttal vannak feltöltve. A kártyakaució a kártya leadása után visszajár, és a kártyáról el nem költött pénz is felvehető;
- a feltöltőpontokon (kivéve a térképen 8-as számmal jelölt ponton) szabadon választott összeggel is feltölthető a már meglévő kártya;
- a főbejárat előtti, 2-es számú pont non-stop nyitva tartással üzemel;
- a 15-ös pont feltöltőpontként és HELP deskként is üzemel, kérdéseiddel fordulj bátran kollégáinkhoz;
- a főbejárat előtti feltöltőpont július 24. (vasárnap) délig üzemel.

A vissza nem váltott fesztiválkártyákon maradt összeg (az 500 forint kaució kivételével) október 31-ig a Nagyerdei Víztoronyban és a HALL-ban a pultban felhasználható.

Mi az a jattcsúszka?

A jattcsúszka használatával értékelheted a kiszolgáló személyzet munkáját. A jattcsúszka alapból 10 százalék szervízdíjra (borravalóra) van állítva, de mindenki maga döntheti el, él-e ezzel a lehetőséggel. A lehetséges beállítások: 0%, 5%, 10%, 15%, 20%. Az adott borravaló egészét a téged kiszolgáló kolléga kapja.

Szóljon hozzá!

Hirdetés

.