Hirdetés

Gazdaggá teszik a költségvetést a Hajdú-Biharban elkapott gyorshajtók – videó

civishir.hu

2019.04.13. 09:34

Gazdaggá teszik a költségvetést a Hajdú-Biharban elkapott gyorshajtók – videó
Elkapott gyorshajtó Hajdú-Biharban (Forrás: Police.hu)

Egy sofőr három szabálysértésért is fizethet.

Hirdetés

Hirdetés

Civil autójukkal cirkáltak a megyei rendőr-főkapitányság forgalomellenőrző alosztályának munkatársai a 4-es főúton március utolsó napján, amikor egy kisteherautó a szolgálati gépkocsit és egy előtte közlekedő személyautót is megelőzött a záróvonal és a tiltó tábla ellenére. A rendőrök a szabálytalan Volkswagen után mentek – derül ki a hatóság április 13-i közleményéből –, miközben a sebességmérő jelezte, hogy a kisteherautó az adott útszakaszra vonatkozó 90-es megengedett legnagyobb sebesség helyett 130-al megy. A sofőrt mindkét szabálytalanság miatt elmarasztalták.

Az egyenruhások április 9-én a 354-es főúton egy fehér Volkswagent szúrtak ki, amely ezúttal 129-el hajtott a megengedett 90 helyett. Kiderült, hogy ugyanazt a sofőrt állították meg, akit korábban a 4-esen. Ugyanezen az útszakaszon egy BMW-t is lefüleltek, 179-el száguldott.

A Debreceni Rendőrkapitányság munkatársai április 12-én (pénteken) a 4-es főúton egy 133, a Faraktár utcán egy 94 kilométer per órás sebességgel hajtó autós ellen intézkedtek. 

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés

.