Hirdetés

Hirdetés

Kell a buzdítás a fiatal debreceni társaságnak!

2019.09.12. 15:28

Kell a buzdítás a fiatal debreceni társaságnak!
Fekete Gergő (Fotó: dvse.hu)

Hazai pályán javíthanak a mieink.

Hirdetés

Hirdetés

Pénteken első hazai mérkőzését játssza a DVSE OBI-es vízilabdacsapata a 2019-20-as szezonban. Miroslav Bajin együttese 19 óra 15 perctől a Tatabányát fogadja a Debreceni Sportuszodában.

A nyáron jelentős átalakuláson esett át a debreceni pólócsapat, hiszen öt meghatározó ember is távozott a klubtól. Helyükre Telegdy András, Vancsik Levente és Rádli Rajmund érkezett, valamit az utánpótlásból felkerült Somorjai Péter. A bajnokság egyik legfiatalabb kerete még nem érett össze teljesen, ezt bizonyítja a szezonnyitón elszenvedett ötgólos vereség.

Lehetne keresni a kifogásokat, hogy első meccs volt, és még nem vagyunk készen, de azt gondolom, hogy nem játszottunk jól, rengeteg védekezési hibát követtünk el. A lefordulásokban mindenképp javulnunk kell, mert nagyon gyengén használtuk ki az első meccsen, valamint az ellenfél dinamikus játékaira is jobban kell majd reagálnunk. Szerintem a keretünk adott ahhoz, hogy sikeresek legyünk, de még nem vagyunk elég rutinosak, nagyon sok olyan dolgot nem tudunk még téthelyzetben megcsinálni, amik az edzéseken már tökéletesen mennek

–vélekedett a szezonkezdésről Fekete Gergő.

A tatabányaiak sem kezdték a legjobban az idei kiírást, ugyanis az első fordulóban a Miskolc odahaza győzte le őket 13 góllal. A két gárda a közelmúltban már kétszer is találkozott egymással, a Jó szerencsét felkészülési tornán 13-11-es DVSE siker született, a Magyar Kupa selejtezőiben ugyanakkor 10-8-ra a Tatabánya nyert.

vízilabdadvse

Szóljon hozzá!

Hirdetés

.