Hirdetés

Nagy ruhát kaptak a debreceniek a Fraditól

2019.03.23. 22:51

Nagy ruhát kaptak a debreceniek a Fraditól

Már az első negyedben eldőlt...

Hirdetés

Hirdetés

Nem volt esélye a DVSE vízilabdacsapatának az FTC-Telekom ellen az OBI középszakaszának 5. fordulójában. A fővárosiak végig vezetve 16-9-es sikert arattak.

DEBRECENI VSE–FTC-TELEKOM 9–16 (1–5, 3–5, 3–4, 2–2)
Debrecen, 250 néző. V: Bereczki M., Tordai G.
DEBRECEN: Kósik – Fekete G. 2, Kovács Gábor 2, Macsi P. 1, DURÍK 2, Vidovics, Dőry 1. Csere: La Rosa, Fejős, Smitula, Macsi M. 1, Zsilák, Oltean. Edző: Miroszlav Bajin
FTC: Gárdonyi – YOUNGER 3, VARGA D. 3, Jaksics 1, Német T. 1, Sedlmayer 2, Kállay 2. Csere:  POHL 2, Nikics 2, Gór-Nagy, Jansik Sz., Nyíri, Várkonyi. Edző: Varga Zsolt
Gól – emberelőnyből: 9/4, ill. 8/4
Gól – kettős emberelőnyből: 1/0, ill. –
Gól – ötméteresből: 2/2, ill. –
Kipontozódott: Jansik Sz. (27.p.)

Mesterszemmel

Miroszlav Bajin: – Már az első félidőben eldőlt a mérkőzés. Egyszer tudtuk igazán közelebb kerülni a Ferencvároshoz a mérkőzésen, de hamar elléptek akkor is tőlünk. Érződött a Fradin, hogy nem úgy jött Debrecenbe, hogy biztosra menne, s ennek örülök. Jobban nézett ki ez a mérkőzés, mint az FTC elleni pesti összecsapás, de tudjuk, hogy nekünk nem ezeken a találkozókon kell pontokat szerezni.

Varga Zsolt: – Jól kezdtük a mérkőzést. Határozottak voltunk hátul, eredményesek elöl. Volt egy hullámvölgy, melyből szerencsére hamar ki tudtunk lábalni, s visszavettük a mérkőzés irányítását. Örülök, hogy újra a saját játékunkat tudtuk játszani.

Szóljon hozzá!

Hirdetés

.