Hirdetés

Gólparádé Debrecenben. Felsőházi rájátszást érhet!

2018.12.01. 19:21

Gólparádé Debrecenben. Felsőházi rájátszást érhet!
Macsi ötöt vágott! (Fotó: dvse.hu)

A hazaiak végig vezettek, kézben tartották a találkozó alakulását.

Hirdetés

Háromgólos győzelmet aratott a DVSE vízilabdacsapata az OBI 8. fordulójában a Tatabánya felett. Miroslav Bajin együttese 16 gólig jutott közvetlen riválisa ellen, s óriási lépést tett a hőn áhított felsőházi rájátszás felé.

DVSETatabánya 16-13 (3–3, 4–2, 4–4, 5–4)
Debrecen, 250 néző. Vezette: Ercse, Tóth I.
DVSE: Kósik – Durík 1, Kovács G.2, MACSI 5, LA ROSA 2, Vidovic 2, DŐRY 4. Csere: Smitula, Fekete, Dienes, Zsilák, Fejős. Edző: Miroszlav Bajin
Tatabánya: Barabás – Máthé 1, Kolarik 1, Kolozsi 2, Korbán, KALANOVICS 2, Keresztúri. Csere: Fazekas, Kuncz, Hoppál 2, SZENTESI 4, Márkus 1. Edző: Zantleiter Tamás
Gól – emberelőnyből: 6/5 ill. 5/5
Kipontozódott: Smitula (32.p.) ill. Keresztúri (24.p.)

Mesterszemmel

Miroszlav Bajin: – Végre egy meccs, ahol tíz gól fölé jutottunk. A győzelem ellenére nagyon bánt a védekezés, a tizenhárom kapott gól rengeteg, pláne, hogy több mint a felét a második félidőben kaptuk. A fordulás után máshogy játszottuk meg az emberelőnyeinket, ez döntött a javunkra.

Zantleiter Tamás – A hazaiak végig vezettek, kézben tartották a találkozó alakulását, mi pedig futottunk az eredmény után. A fiúk becsülettel küzdöttek, de a folyamatos adok-kapok felőrölte a csapatot. Csalódottak vagyunk, hiszen szerettünk volna legalább egy pontot elrabolni Debrecenből.

pólódvseDebrecen

Szóljon hozzá!

Hirdetés