Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Megfizethető áron kiváló okostelefon? Igen!

| 2022. 04. 19. | 10:27:00
XXX
Megfizethető áron kiváló okostelefon? Igen!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ma már számos gyártó, sok márka és még több okostelefon típus található a piacon. Minden szereplő úgy számol, hogy legalább évente új szériát kell kihozzanak. Ezt részben a technológiai fejlődés is indokolja, részben pedig a fogyasztói szokások és igények változása is.

Bár mindig van legalább egy csúcstelefon, amiért a fél világ odavan, a gyártók gondolnak a kevésbé tehetős vevőikre is. Lássuk, hogyan!

Új széria, új almárka, új típus?

Általában több hónapnak, de sok gyártónál inkább egy teljes évnek el kell telnie egy-egy új mobiltelefon bemutatásáig. Azonban ez általában nem csak egyetlen eszközt jelent, hanem egy teljes szériát, benne a gyártó legújabb csúcskészülékével.

Egyes gyártók ilyenkor csak a legújabb, legjobb okostelefonjukat hozzák el nekünk. Mások az új típus helyett akár új almárkát is. Ez több szempontból is érdekes lehet. Ha egy irányba szeretnének továbbhaladni a fejlesztéssel, de lenne még ötletük mással is, jöhet egy új almárka. Ezekbe ki lehet szervezni a más irányokat, vagy akár ebből is kisülhet valami jó.

Egy jó példa: Pocomobile okostelefonok

Kiváló példa a Pocomobile, ami a Xioami almárkája. Több sorozatban érkeztek már készülékek ezalatt a márkanév alatt a gyártótól. Ugyan nem minden paraméterük felel meg a csúcskategória követelményeinek, de a fő szempont az ár-érték arány volt. Ebben pedig kiemelkedően jól teljesít a gyártó ezen szériája.

A Xiaomi Poco M4 Pro okostelefon

Ha egy igazán kiváló okostelefont szeretnél megfizethető áron ebből a sorozatból, akkor ajánljuk figyelmedbe a Xiaomi telefonjait a CoolMobile.hu kínálatából. Létezik belőle 5G-s és anélküli változat is, ahogy NCF-s és anélküli modell is. Az 5G-s típus erősebb, 8 magos processzorral van szerelve. 4, 6 és akár 8 GB-os RAM-ot is találunk bennük, a bővíthető háttértáruk pedig akár 256 GB is lehet.

A főkamerák felbontása is rendben van, mely akár 64 megapixeles is lehet széles látószögben. Emellett 16 megapixeles szelfikamerát is kapunk. Az ujjlenyomat olvasó is hasznunkra lesz, ahogy a hatalmas akkumulátor is. Egy 5.000 mAh kapacitású energiaforrást találunk a készülékben, mely garantáltan hosszú ideig jó szolgálatot tesz majd nekünk.

Az árcéduláját látva pedig biztosak lehetünk benne, hogy kiváló vételről van szó.Ez a fő fegyvere ezeknek az okostelefonoknak. Olyan ár-érték arányt mutatnak fel, amit más telefonok nem tudnak.

Persze, hogy vannak erősebb, jobb kamerával szerelt típusok. De ennek megfelelően sokkal többért is vásárolhatóak meg. Ha viszont megnézzük például a fenti Pocophone okostelefont, jól látható, hogy egy elég jó paraméterekkel rendelkező készülékről van szó. Ha ehhez egy csúcskategóriás telefon árának töredékét kell csak kifizessük, akkor nagyon jó vásárt csináltunk!

Olyat válassz, amilyenre szükséged van!

Nem kell mindig és mindenáron a legdrágábbat választani. Persze, ha megengedheted magadnak, és a legjobbnál kevesebbel nem éred be, akkor hajrá! De gondold végig, hogy mire is van szükséged, milyen paraméterekkel, tulajdonságokkal, és ennek megfelelően dönts!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Párizsi olimpia: a franciák ellen kezd a női kézilabda-válogatott
Párizsi olimpia: a franciák ellen kezd a női kézilabda-válogatott
A férfiak pedig először Egyiptommal csapnak össze.
Hirdetés
Hirdetés
Hajdúhadházi lehet az év erdésze
Hajdúhadházi lehet az év erdésze
Címvédés a Nyírerdő háziversenyén.
Hirdetés
Hirdetés
Gazdaság
Földutakat aszfaltoznak Görbeházán
Fővárosi cég végzi a kivitelezést.
Hogyan nyomtatunk ma? Innovatív ipari és üzleti megoldások!
A legjobb dolgok sokszor pont abból sülnek ki, ha a régi jó megoldásokat az új tudással bővítjük.
Komoly vevő van a vármegyei napilap debreceni székházára
Április végén lezárulhat az adásvétel.
Felszállt a első isztambuli járat Debrecenből
A török város kelet és a nyugat különleges ötvözete.
Profibarkács.hu – Az év 365 napjában Megbízható Bolt
A 2022-es év után 2023-ban is az év minden napján kiérdemelte a Profibarkács.hu debreceni barkács webáruház a jól ismert Árukereső szolgáltató „Megbízható Bolt” minősítését.
Európa Napot tartottak a Debreceni Fazekas Mihály Gimnáziumban
Európa Napot tartottak a Debreceni Fazekas Mihály Gimnáziumban
Pajna Zoltán, Hajdú-Bihar Vármegye Önkormányzatának elnöke köszöntötte a résztvevőket.
Támogatott tartalom
Hirdetés
Hirdetés
Több mint ezer terméket kínál speciális táplálkozási igényekre a SPAR
Több mint ezer terméket kínál speciális táplálkozási igényekre a SPAR
A SPAR akcióiban rendszeresen találkozhatsz mentes és egészségtudatos termékekkel is!
Felmérés: miben fejlődhetnének az autósiskolák?
Felmérés: miben fejlődhetnének az autósiskolák?
Már több mint 250-en rögzítették a véleményüket – április végéig még te is megteheted!