Hirdetés

Hirdetés

Vegyünk tv csatornát ócsón!

civishir.hu

2012.10.28. 13:04

Vegyünk tv csatornát ócsón!

Régen Kádárék képesek voltak tv és rádió adóval sanyargatni  a népet. Legalább ma már ingyenes. Mondta a meglepő módon egyszerre szélsőbalos és szélsőjobbos Baranyai bácsi. Ő az aki felváltva hergeli magát az Ekhón és Átévén. Szakács Béla írása 

Hirdetés

Hirdetés

Baranyai bácsi életében a legfontosabb, hogy politikai műsorokat nézzen. Ezért minden pénzt képes megfizetni. Mondom neki : kijönne akár 200 forintból is a két csatorna. Nem kellene egy komplett csomagot megvásárolnia, ha úgyis csak Kálmán Olgát vagy az ekhós megmondó embert, Bayer Zsoltot nézi. Nem hitte el. Pedig így van.

Elvileg és gyakorlatilag is megvalósítható lenne, hogy csak az általunk választott tv csatornákat élvezzük. Közelmúltban napvilágot látott a kábelszövetség tagjai számára összegyűjtött árlista. Tegyük fel, elkutyagolunk egy képzeletbeli tv csatorna piacra, és nézzük meg ennyiért tudnánk havonta előfizetni egy-egy adóra.

Aránylag drágának mondhatjuk a   SportKlubot,  tarifája ugyanis kb 130 magyar forint. Szintén megkérik az árát  a Coolt, a Film+ és a Viasat3-nak. Darabja 100 ft. A Hír Tv már kijön  92 forintból, ennek fele az ATV. A Discovery például már 51, az Animal Planet és National Geographic pedig akár 37 forintért is felvehető. Szintén az olcsóbb televíziók közé tartoznak a gyerekcsatornák, a Cartoon Network és a Disney is vehető 30 forint körüli áron. A MusicMix,  8 forint. A Nóta Tv és a Muzsika Tv picit drágább 20-20 ft. Ugyanakkor valamelyik mulatóson mindig feltűnik Fásy Ádám vagy a bajszos Pataky. 

Illik megjegyezni, hogy a történet azért nem ilyen egyszerű. Elképzelhető ha nem csomagban kapnánk különféle hulladék csatornákkal a kedvelt adónkat, a fenti ár magasabb lenne. Ám akkor is olcsóbban kijönnénk és nem kellene bosszankodnunk ha véletlenül rákapcsolunk valami alja műsorra.

Szakács Béla debreceni lakos
A FM90 Friss Rádió támogatásával
FIGYELEM! EREDETI ELÜTÉSI ÉS HELYESÍRÁSI HIBÁK

Szóljon hozzá!

Hirdetés

Hirdetés

.