Hirdetés

Takargatnivaló

civishir.hu

2011.12.18. 09:34

Takargatnivaló
Lomnici Zoltán

Debrecen – Léteznek bizonyos események, melyekről sohasem tudjuk meg az igazságot. Hová tették Attila kardját, Dugovics Titusz ugrott-e vagy lökték, mikor került ágyba Petőfi '48 március 15-én, mi történt focistánikkal a mexikói vb-n?

Hirdetés

Hirdetés

Vélhetően azt sem tudjuk meg kit zavart Lomnici amint szemlélődött a büféasztal környékén. Lomnici Zoltánról a Duna Tv-s kitakarást megelőzően annyit tudtam, hogy ő volt a Legfelsőbb bíróság elnöke. Emlékeim szerint 2002-től 2008-ig vagy 2009-ig. Akit pontosan érdekel nézzen utána. Miután sem akkor sem, most nem folytatok bűnözői életmódot, számomra ennyi infó bőségesen elég Útjaink sosem keresztezték egymást és arra is kevés az esély, hogy összefussunk a debreceni Biopican vagy a Kossuth utcai Húsbótban. Megvallom még az ábrázatára sem emlékeztem, merthogy minek annyi felesleges infót tárolni az agyban. Van ott elég olyan adat amire soha sem lesz szükségem. Mondok egy példát. Saccperkábé 25 éve tudom, hogy Kerouac Úton című regényének eredetei kéziratát megrágta egy kutya. Abból, hogy én ezt tudom, az égvilágon semmi hasznom nem volt, csak ez is foglalja a tárhelyet.

No ezt a Lomnicit is kezdtem elfelejteni, erre akarva-akaratlanul ismét bedobták a köztudatba. Úgy, hogy a Duna TV később az M1 kitakarta. Ugynevezett kimaszkolásos technikával. Ezek után nyilván rákerestem a neten, hogy valójából, hogy néz ki ez az jó ember!? Mert ha nincs kitakarás nincs az a kincs, hogy én a szabadidőmben Lomnici Zoltán fotót bámuljam.

Ráadásul még azt sem tudom mi a szentszarért takarták ki. Nekem aki tulajdonosa vagyok a Duna TV-nek és az MTV-nek. Ja ezt nem tudták? Az én és még kb másfél-két millió magyar adózó állampolgár pénzéből tartják fel ezt a két Takaró TV-t! Mi perkálunk, ők hibáznak és kussolnak, kussolnak, kussolnak....

Nem jó az ilyen álszent, fölényes és cinikus kussolás. Felidegesíti a szélsőségesen gondolkodó emberek fantáziáját. És az ideges szélsőséges embertipusnak régi dokumentumfilmek jutnak eszébe. Volt egy olyan amelyik Sztálinról szólt és bizonyos Trockij, Kamenyev és Kalinyin nevű emberekről akiket nem csak a képekről, az életből is kiretusálták. A dokumentumfilmet emlékeim szerint a Duna TV is adta.

Szakács Béla debreceni lakos

FIGYELEM: EREDETI ELÜTÉSI ÉS HELYESÍRÁSI HIBÁK.
Az FM90 Friss Rádió támogatásával.

Szóljon hozzá!

Hirdetés

.