Hirdetés

Rapid Randi

blog.civishir.hu

2010.11.07. 08:32

Rapid Randi
Illusztráció (Forrás: hotdog.hu)

Debrecen – Valóságos divathóborttá nőtte ki magát a rapid randi elnevezésű összejövetel. Lányok és fiúk ismerkednek egymással kulturált formában saccperkábé hét perc alatt.

Hirdetés

A lényege, hogy összeterelnek egy tiszta és korszerű helyre kb 10 férfit és nőt. Utána mindenki mindenkivel beszélget hét percig. Igény szerint fiú - fiúval és lány- lánnyal is. De általában még a fiú-lány párosítás a menő. A végén a kölcsönös szinpátia alapján az egymáshoz ideális párok örvendeznek örömükben. Ehhez kell szakember aki megnézi a szimpátia pontokat és aki összeszedi a pénzt a pároktól. Merthogy nem ingyenes szociális tevékenységről van itt szó. Ami nyilvánvalóan nem elítélendő, mert egy disco rendezvényen is pénzt kérnek, hogy az odajáró meghallgassa a pompás disco melódiákat azt átlagosnál tízszer nagyobb hangerőn.

Viszont ott épp emiatt elvész a kommunikáció lehetősége. 

Ismerkedhetnénk színházban, nyugdíjas ki mit tud-on, bevásárlóközpontokban, kutyakiállításon. Gyakorlatilag bárhol. Ismerkedni, főként előre kitervelt szerelmi érdeklődéssel, nem könnyű.

Azt hittem, hogy ez inkább az idősebb (mondjuk harminc feletti) korosztálynak jelent problémát. Tévedtem. Ugyanis a rapid randikra mind nagyobb számban jelentkeznek tizen- huszonévesek is. Noha az ő számukra lényegesen több olyan rendezvény van ahol lehet lányt vagy fiút találni. Aztán ott van az iskola, egyetem.... Fene se érti ezt.

Olvasd tovább Béla blogjában! KATT IDE

FIGYELEM: EREDETI ELÜTÉSI ÉS HELYESÍRÁSI HIBÁK.
Az FM90 Friss Rádió támogatásával.

Szóljon hozzá!

Hirdetés