Hirdetés

Pataky Attila legyen a köztársasági elnök!

civishir.hu

2012.04.15. 08:28

Pataky Attila legyen a köztársasági elnök!
Pataky Attila

Debrecen – Amennyiben én lennék Orbán Viktor tanácsadója, azt javasolnám, legyen Pataky Attila beat-énekes előadóművész Magyarország köztársasági elnöke. És ez most itten kérem nem valamiféle értelmiségi irónia. Hótra komolyan mondom!

Hirdetés

Pataky Attila beat-rock és nótaénekest mindenki ismeri az országban. Dinamikus egyéniség. Ő még a legmélyebb álmában is többet mozog mint pl. Áder János futás közben. Pataky Attiláról már minden kiderült, vele kapcsolatban nincs titok. Tudunk a válásáról, zálogházairól. Láttuk a videót ahol ittasan nyilatkozott, meg azt is amelyikben durván káromkodott a színpadon. Ismerhetjük milyen feldolgozást készített a GNR Novemberi eső című dalára. 

Nem titok, hogy utálja Gyurcsány Ferencet! Legendás jobboldali elkötelezettségénél, már csak az ufók iránti lojalitása a nagyobb! Haverja minden táltos, lelki gyógyító. Szereti és ismeri a jó borokat. Pataky Attila élete számunkra nyitott könyv. Vele kapcsolatban semmit, de semmit sem lehet a régmúltból előhozni. Doktorija sincs! Se kicsi, se nagy! Pataky kiváló választás lenne! Egy olyan ember akiről úgy lepereg minden kritika mint a rovásírással díszített homokórán a homok. A hvg.hu ezer év alatt sem tudná kikezdeni az énekes! 

Ez az elismerés már csak azért is járna neki, mert aljas módon nem adtak neki Kossuth díjat! Ezután maga Pataky osztogathatná. Az újévi beszédeket megzenésítve adhatná elő, így aztán a Sándor Palotában árválkodó méregdrága zongora sem lenne elhanyagolva. Egyszerűen nem tudok semmi ellenérvet azzal kapcsolatban, hogy ne Ő legyen! Magyarországnak Attila kell! A Nemzet Attilája! Vivát Pataky!

Szakács Béla debreceni lakos

FIGYELEM: EREDETI ELÜTÉSI ÉS HELYESÍRÁSI HIBÁK.
Az FM90 Friss Rádió támogatásával

Szóljon hozzá!

Hirdetés