Hirdetés

Hirdetés

Ne bántsátok Pintér Attilát!

civishir.hu

2014.09.09. 17:48

Ne bántsátok Pintér Attilát!
Fotó: MTI

Mi talán már akkor sem juthatnák ki az EB-re, ha azt Magyarországon rendeznék meg. Szakács Béla írása

Hirdetés

Hirdetés

Jelenleg Magyarország első számú ellensége Pintér Attila a Magyar labdarúgó válogatott szövetségi kapitánya. Mint ismeretes hazai pályán buktuk el az első EB selejtezőt és a magyar focinál is gyengébbnek jegyzett országtól. Elvileg még persze simán kijuthatnák, de aki egy picit is járatos a labdarúgásban láthatja, hogy erre semmi esélyünk. Mi talán már akkor sem juthatnák ki az EB-re, ha azt Magyarországon rendeznék meg. Még akkor is, ha ilyen esetben a rendező országnak nem kell selejtezőket játszania.

A magyar foci már sokat volt mélyponton, de még mindig képes meglepetéseket tartogatni. Gondoljunk csak a vasárnapi mérkőzés utáni játékosok, vezetők nyilatkozataira. Egyetlen egy bocsánatkérést nem olvastam! Pintér akár egy vadparaszt, még az ellenfél edzőjével sem fogott kezet. Ő ilyen. Mindig is ilyen volt. Nem érdemes bántani. Sokkal inkább azon kell elgondolkodni, miért pont Őt választották a szakemberek?

Az MLSZ-nél elképzelésem szerint a labdarúgásunkat igen jól ismerő szakemberek dolgoznak. Tudhatták, hogy Pintér taktikája, megnyilvánulásai focikörökben közutálat tárgya. Sejthették, hogy vele nem jutunk ki az EB-re. Az óriási meghökkenést kiváltó kinevezése egy pökhendi erőfitogtatás volt. Tessék NÉP, itt van Pinyő. Az ő kezében a magyar válogatott. Tudjuk, hogy őt akarjátok a legkevésbé, de nem kaptok mást.

Amennyiben meg azt gondolták, Pintérrel elérünk bármit is, akkor meg az MLSZ szakmai tudása kérdőjelezhető meg. Most persze az edző viszi el a balhét, pedig szerencsétlen nem tehet semmiről. Maximum arról, hogy miért vállalta el. 

Pintér Attila egy áldozat. Ugyanolyan áldozat mint mi vagyunk. Ne bántsuk!

Szakács Béla debreceni lakos
A CAMPUS RÁDIÓ támogatásával
EREDETI ELÜTÉSI ÉS HELYESÍRÁSI HIBÁK!

Szóljon hozzá!

Hirdetés

Hirdetés

.