Hirdetés

Hirdetés

Könyörgöm, a politikusok ne vetkőzzenek le!

mti

2013.01.27. 08:23

Könyörgöm, a politikusok ne vetkőzzenek le!

Jó lenne ha nem így lenne, ám tudomásul kell vennünk az egymilliós like őrület határa a csillagos ég! Szakács Béla írása

Hirdetés

Hirdetés

Talán azzal kezdődött, hogy egy fiatalember egymillió like begyűjtése után kaphatta meg a kiszemelt lányt, aki aztán állítólag nem teljesítette az ígéretét. Kaptak gyerekek kutyát, repült a pultos lányról a ruha …meg mit tudom én. Bárki bármit megtesz ha egymillió ember megnyom egy hülye gombot. Hülyét csinált magából egy magyar zenész is : látsd  Egymillióan Vörös Gábor Slash jegyéért. Kapja az ívet Hoffman Rózsa is, (mondjuk ott százezerrel is meg elégednek) szóval erre gondoltam kegyetlenség okán. Van aki magából, vannak akiből mások csinálnak idiótát.

Bár még a választás relatíve messze van, de borítékolható, hogy az egymilliós like-nak most jön el az ideje. Ha kellőképpen kreatív egy felhívás, szinte semmi perc alatt össze jön a kívánt kattintás.

Nem tudom, de remélem nem kell végignézem, ahogy pucérra vetkőzik néhány, az  országháza vágyódó férfi. Mert az biztos, hogy egy ilyen felajánlás vonzaná az internetes tábort, akik egyébiránt választásokat dönthetnek el. Számszerűen is.  Nehéz ennek a kísértésnek ellenállni, főként ha politikai tőkét lehet belőle kovácsolni. Épp ezért tisztelettel kérem a leendő politikusokat, ne vetkőzzenek. Inkább bennünket öltöztessenek fel!

Szakács Béla debreceni lakos
A FM90 Friss Rádió támogatásával
FIGYELEM! EREDETI ELÜTÉSI ÉS HELYESÍRÁSI HIBÁK!

Szóljon hozzá!

Hirdetés

.