Hirdetés

Hirdetés

Fekete szemű gyerekek

civishir.hu

2011.05.08. 07:57

Fekete szemű gyerekek

Debrecen – Csak az Amerikaiak lehetnek ilyen hülyék. Mostanság a fekete szemű gyerekek tartják őket rettegésben.

Hirdetés

Hirdetés

A fekete szemű gyerek legendája a kilencvenes évek végén keletkezett. Szemtanúk sokasága esett pánikba a látványtól. Az egész onnan indult, hogy egy bizonyos Brian Bethel nevű újságíró rémisztő élményről számolt be egyik írásában. Egyik este odalépett autójához, két fiatal fiú és arra kérték, vigye el őket valahová. Brian újságíróra minden előzmény nélkül félelem és pánik tört. Elsősorban attól, hogy észrevette szemeiket, melyekből teljes mértékben hiányzott a fehér rész, helyette szénfekete pillantások meredtek rá. Ekkor hirtelen kijózanodott, és elhajtott a helyszínről. Midőn megjelentette a történetet a lapjában özönleni kezdett a hasonló tapasztalatokról szóló beszámoló.

Például egy nőhöz Oregoni házába akart bejutni egy 17 éves körüli fekete szemű fiú, aztán Észak-Karolinában két fekete szemű gyerekkel találkozott egy józan tengerész! . Chris és férje Michiganben utaztak, amikor egy pihenőhelynél Chris betért a női mosdóba. Amikor kijött, szemtől szembe találta magát egy fekete szemű asszonnyal.

Egy fiatal lány és a barátja egy boltban jégkrémet vásároltak. A lány kiment a bolt elé, megenni a jégkrémet, míg a barátja még válogatott néhány dolgot. Miközben ette a jégkrémet, egy autóra lett figyelmes, amelyből egy arc meredt kifelé. A lány előbb farsangi maszknak nézte, majd amikor közelebbről is megnézte, olyan rémület lett úrrá rajta, hogy majdnem sikoltozni kezdett. Az arc egy élő ember (?) arca volt, de a szeme teljesen fekete volt. Se pupillája nem volt, se írisze.

A tapasztalatok - csak úgy, mint a többi elbeszélés esetében - teljes mértékben hasonlóak voltak. A fekete szemek minden beszámoló esetében megjelentek, valamint az is, hogy amint visszautasították a kérést, a gyerekek ingerültté és erőszakosabbá váltak, hanghordozásuk és szavaik pedig egyre fenyegetőbbek lettek.

A félemetes fekete szemű gyerek kiléte megosztja a közvéleményt, illetve a paranormális jelenségek kutatóit, míg ugyanis egyesek földönkívülieket vagy földönkívüli-ember hibrideket látnak bennük, mások nem értik, miért lenne szükségük az idegeneknek hasonló taktikákra ahhoz, hogy az emberek közelébe férkőzzenek.

Magyarországon ez idáig nem láttak feketű szemű gyerekeket, fiatalokat. Mondom ez idáig. Ám ne felejtsük el, immár hazánkban is lehet kapni feketemű szemű kontaktlencsét.

Szakács Béla debreceni lakos

FIGYELEM: EREDETI ELÜTÉSI ÉS HELYESÍRÁSI HIBÁK.
Az FM90 Friss Rádió támogatásával.

Szóljon hozzá!

Hirdetés

.