Hirdetés

Hirdetés

Az év táskája eladó!

civishir.hu

2014.12.30. 14:55

Az év táskája eladó!

Amellett, hogy a „guccsitáska” ma hazánkban szitokszó, férfiasan bevallom, nekem nem is tetszik. Szakács Béla írása

Hirdetés

Hirdetés

Volt egy munkám kora ősszel, de a megrendelő nem tudott rendesen megfizetni. Becsületére legyen mondva, karácsony előtt néhány nappal küldött – mintegy kompenzálásképpen – egy csomagot. Kibontottam, nagy megrökönyödésemre egy táska volt benne. Ráadásul olyan divatos, hogy az én fapados ajándékom is legalább 30 ezer forint a boltban. Igaz, van ennél drágább is, több százezer forintos.

A világ számos pontján örülnének ennek, ám Magyarországon ez a márka elég szerencsétlen karriert futott be. A guccsiról van szó, aminek a nem hivatalos „reklámarca” egy olyan fickó (H. Árpád), akit már szinte mindenki ismer, ám fogalmunk sincs arról, mit csinál. Ahogy Gábor Zsazsa mondaná: attól híres, hogy híres.

Az fel sem merült bennem, hogy felkapom a táskát, és kisétálok a főtérre papírtrombitát venni. De úgy általában sehová sem vinném magammal, mert mindazok mellett, hogy a „guccsitáska” ma hazánkban szitokszó, férfiasan bevallom, nekem nem is tetszik. (Már elnézést, Guccio Gucci, de ez az igazság). Nem túl férfias, inkább az ellenkezője. Így aztán hirdetem a vaterán, hátha el tudom passzolni 18 ezerért. Végül is vadiúj. Egyszer volt a kezemben, amikor elmentem a nappalitól a konyháig.

Amennyiben január 5-ig nem találok vevőre, kisorsolom a Cívishir olvasói között. Aki a legfrappánsabb kommtentet írja, viheti. Van persze C terv is. Ha senkinek sem kell, nekiadom Varga Viktornak! Húzza azt a fejére!

Szakács Béla
Az FM90 Campus Rádió támogatásával

Szóljon hozzá!

Hirdetés

Hirdetés

.