Hirdetés

APEH. Lájkolom!

blog.civishir.hu

2010.10.10. 13:34

APEH. Lájkolom!

Debrecen – Férfiasan beismerem, megirigyeltem a Cívis Gerillákat akik váratlanul feltűnnek különböző debreceni helyeken. Elhatároztam, hogy hirtelen felindultságból elmegyek az Apeh-hez.

Hirdetés

Az igazsághoz hozzátartozik: a látogatást ők kezdeményezték. Egy minimális összeget kértek tőlem udvarias hangnemben. Rákészültem a találkozóra. Megborotválkoztam és gondosan kiválasztott ruhakollekcióban közelítettem meg az objektumot.

Az első benyomás kellemes volt mert a portaszolgálat megértette mit akarok, noha jövetelem céljával ezerszázalékig nem is volt biztos. Tudtam, hogy valamit be kell fizetni. Ennyi. Ezt követően annyi kellemes meglepetés ért, mint égen a csillag. Röpke várakozás következett amely elegendő volt arra, hogy felvegyem a hivatal ritmusát. Figyeltem az óriási eredményjelző táblát amelyen pár perc múlva feltűnt a sorszámom. Annyi időm sem volt, hogy tüzetesen körülnézzek a büfé kínálatának dzsungelében. Az Apeh-es ügyintéző hölgy pedig olyan türelemmel volt irántam mint a hatot kölykedző macska a kicsinyeivel.

Olvasd tovább Béla blogjában! KATT IDE

FIGYELEM: EREDETI ELÜTÉSI ÉS HELYESÍRÁSI HIBÁK.
Az FM90 Friss Rádió támogatásával.

Szóljon hozzá!

Hirdetés