Hirdetés

Hirdetés

Ahogy lesz, úgy Slash

civishir.hu

2012.01.22. 09:08

Ahogy lesz, úgy Slash
Fotó: archív/Cívishír

Debrecen – Amennyibe a Tankcsapda angol rock zenekar lenne a fogadóirodáknál már napok óta lehetne tippelni, ki lesz az új gitáros.

Hirdetés

Hirdetés

Amennyibe a Tankcsapda angol rock zenekar lenne a világ összes országából importálhatnának új zenészt Cseresznye helyére. Japántól Ausztráliáig a Balti államoktól a Zanzibár szigetcsoportig. Blackmore-tól Slash-ig. A Tankcsapda viszont magyar zenekar s így minden kétséget kizárólag hazánkból kerül ki az új zenész. Az is nagyon valószínű, hogy vidéki srác áll majd a színpadon Lukács mellett. Sport hasonlattal élve átigazolási időszak van a debreceni triónál, azaz jelen pillanatban duónál.

Sejtésem szerint legkésőbb február végéig meglesz a döntés. Áprilisban indul ugyanis a turné, és addig még hátra van egy alapozás, azaz gyakorlás az új igazolással. Miként a fociban, itt is vannak önjelöltek akiknek éjjel-nappal bekapcsolva van a telefonja, hátha hívják. Van aki –gondolom én- már ajánlkozott is. Én ezt így tudom elképzelni. „ Szia Laci, hallottam mit történt. Figyelj ha gondolod nagyon szívesen kisegítelek benneteket. Véletlenül ismerem az összes dalt. „

Új Tankcsapda gitárosnak lenni óriási lehetőség. Egy csapásra ismert lehet az új tag és egzisztenciálisan sem jár rosszul. Mintha Sárándról egy focista szerződést kapna a Lokiba, ráadásul egyből a kezdő csapatba! Ki az aki nemet mondana erre? Ha debreceni gitáros lennék, nyilván én is mennék tökön-paszulyon keresztül Lukács hívó szavára. Még csap szép!

Megy tehát a találgatás ezerrel, többtucat gitáros meg izgul, reménykedik, hátha megfogja élete lehetőségét.

A bajnokságig, a turnéig van tehát némi idő. Tippelhetünk, hogy egy tök ismeretlen srác lesz a harmadik TCS tag, vagy egy országosan már ismert zenész. Nagy az elvárás, nagy a felelősség. Lukács minden bizonnyal jól választ majd. Olyan gitárosa lesz akit elfogad a közönség és a Tankcsapda stáb. Merthogy itt a zenészek mellett még legalább tíz közvetlen munkatársról is szó van, akik a háttérben segítik a csapatot.

S hogy a volt zenészekről is essen szó. Maradva a foci vonalon, Labi-Buzsik és Cseresznye akár új formációt is létrehozhat Tankcsapda DEAC néven! Azt is szeretni fogjuk!

Szakács Béla debreceni lakos
FIGYELEM: EREDETI ELÜTÉSI ÉS HELYESÍRÁSI HIBÁK.
Az FM90 Friss Rádió támogatásával.

Szóljon hozzá!

Hirdetés

Hirdetés

.