Hirdetés

Hirdetés

Nagyon ott van! De hol?

civishir.hu

2015.02.26. 08:15

Nagyon ott van! De hol?

A Petőfi TV-re az ellenzék már hegyezi a ceruzáját, a kormánypárti sajtó pedig védi a végsőkig azt, amit még senki sem látott. Szakács Béla írása

Hirdetés

Hirdetés

Március 15-én indul a Petőfi TV. Gondolom, nem vetődök árnyékra, ha azt állítom, az egész ország ezt várja. Ki ezért, ki azért. Politikai vérmérséklettől függően. Beleolvasva a nyilatkozatokba, a televízió fiataloknak készül, de egyébként mindenkinek. Azt határozottan cáfolják, hogy ez celebtévé lesz. Igényes meg mittudomén, erre számítsunk.

Úgy voltam ezzel, hogy március 15-ig nem aggadóm az ügyön. Televíziót ritkán nézek. Hírműsorokat gyakorlatilag soha. Maradok a rádióhallgatás és a netezés mellett. Mindkettő gyors médium. Tévézni meg ráérek akkor, ha olyan gazdag leszek, hogy megengedhetem magamnak a semmi bámulását.

A Petőfi TV annyiban izgatott, amennyire feljebb írtam: várja az ország. Az ellenzék már hegyezi rá a ceruzáját, a kormánypárti sajtó pedig védi a végsőkig azt, amit még senki sem látott. Miután közpénz a történet, így valamilyen szinten én is tulajdonosa vagyok. Pár fillérrel. Szóval kibírtam volna én március 15-ig az új csatorna debütálását, ha nem akadok rá az új csatorna videópromóciójára. A mottó: „nagyon ott van”! Elmondják benne jó néhányszor. Előbb azt hittem, valami tréfa, vagy az ellenzék akarja lejáratni. De nem. Ezt valóban a televizió úgynevezett office promója.

Hadd ne kelljen írnom többet róla! Könyörgöm, nézzék meg a klipet és kommenteljék helyettem. Nem hosszú. De nagyon ott van...  

Szakács Béla
Az FM90 Campus Rádió támogatásával

Szóljon hozzá!

Hirdetés

.