Hirdetés

Hirdetés

Forradalom zokniban és szandálban

civishir.hu

2015.06.09. 18:21

Forradalom zokniban és szandálban

Mint a partizánok anno, váratlanul támadnak. Sok irányból mérve a csapásokat az ellenségre. Szakács Béla írása

Hirdetés

Hirdetés

Kiváló lázadási lehetőség az új-régi őrület, a zokni-szandál kombináció. (Hasonló, mint a szándékos helyesírási hiba, ám erre még nem készült fel a társadalom). Voltaképpen most értettem meg, hogy aki saját elhatározásából vállalja fel a vállalhatatlant, az egy igazi forradalmár! Merthogy nekem is visszatetsző volt a nejlon zokni-szőrös láb-műanyag szandál. De így, ha van üzenete, akkor már más dimenziót kap ez a ronda látvány. 

Benne van ebben minden elfojtott düh, igazságtalanság és tehetetlenség az egész világ ellen. Így állhatunk bosszút minden kapott sérelmünkért. Cinkos összekacsintás azokkal, akik bátran beállnak a sorba, és mernek így kimenni az utcára. Kapjanak frászt a diktátorok, de legfőképpen a divatdiktátorok, aki megmondják, mi a trend és mi a ciki. Legyőzzük őket!

A közösségi oldalakon (főként a twitteren) zokni-szandálos fotókat posztol fiatal és öreg, férfi és nő. Mint a partizánok anno, váratlanul támadnak. Sok irányból mérve a csapásokat az ellenségre. Az ellenség meg, mondom, lehet bárki. A lényeg, hogy bosszantsuk és rontsuk el a napját. Legalábbis reménykedjünk benne, hátha meglátja a fotónkat vagy Alekosz vagy Demcsák (igény szerint), és beleremegnek a látványba. 

Modern háború ez, kérem, illik komolyan venni! És ha a végén kiderül, hogy az egész őrületet maguk a divatdiktátorok indították el, no, akkor még inkább verhetjük a mellünket: íme, itt a bizonyíték, hogy manipulálják az embereket. 

Összeesküvéselmélet van, meg ilyesmi.

Szakács Béla
Az FM90 Campus Rádió támogatásával

Szóljon hozzá!

Hirdetés

.