Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Veszélyben a debreceni vízilabda? Gyöngyösi kifakadt!

| 2012. 03. 31. | 13:48:32
Debrecen – A pólósok mestere a csapat hivatalos honlapján komoly anyagi problémákról beszélt és aggodalmának adott hangot a vízilabdázás jövőjét illetően.
Veszélyben a debreceni vízilabda? Gyöngyösi kifakadt!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Azok után, hogy as vízilabdások kiválóan helytálltak az Eger ellen, a szókimondásáról ismert Gyöngyösi András sötét jövőt vázolt fel a csapat hivatalos honlapján. A mester szerint a csapat anyagi helyzete már-már kilátástalan, a játékosok amúgy sem enget rengető fizetése akadozik, ráadásul a szezon végén "szétszéled" a gárda. Gyöngyösi elmondása szerint komoly veszélyben van a csapat jövő évi indulása is.

Szerdán játszottunk egy csodálatos meccset az Egerrel! Szép volt fiúk, köszönöm!! Visszaadta a hitemet – mert mi ugye nem panaszkodunk, de mi is ezer sebből vérzünk, sok-sok problémával, ami főként anyagi jellegű. Visszalépett a névszponzorunk, és a nehéz gazdasági helyzet is csak fokozza ezt. Egy-egy játékosunk éves fizetése kevesebb, mint az ellenfelek jó néhány játékosának egy havi bére, és az a kevés is akadozik… Vannak játékosok, akik szinte pénz nélkül vannak a hónap felétől, csak abból élnek, amit ebédre, esetleg vacsorára kapnak. És én ütöm őket, mert tudom, hogy csak úgy lehet előre menni, kivívni a jövőt – valahogy, ahogy a Honvéd csinálta, de mi az elmúlt meccseken túltettünk rajtuk is! Köszönöm, különösen a mai meccset! Többet érdemelnénk – persze nem sokat, csak egy kiszámítható jövőt, hogy egybe maradjon ez a csapat, és kicsit erősödjön, s még akkor is fele lenne az Eger költségvetésének, bőven kevesebb! Két esztendő alatt felépült egy csapat, szinte a semmiből, egy-két ember lelkesedéséből, és ma ott tart, hogy pariban játszik a világ élvonalába tartozó együttesekkel. Jelenleg úgy néz ki, hogy április 28-án szétszéled ez a gárda, mert nincs jövőkép, semmi. Még ígérni sem tudunk, és azt ismerjük, hogy ott a legnagyobb a baj, ahol már ígérni sem tudnak! Mi már nem tudunk, mert még egy ilyen év nem lehet… De kell, hogy legyen folytatás, a közönség miatt is! Ők is megérdemelnék, hiszen minden meccsen majdnem teltház van, ami 800-1200 nézőt jelent hétről-hétre – ennyi sehol máshol nincs. Mindezek ellenére én hiszem, hogy lesz folytatás, mert megérdemeljük!!! Ha az a játékos, aki ma szinte éhesen edz és játszik, jövőre visszakapja azt, amit most ad. Ugye ebben a világban nem lehet szeretetet adni, puszikat és dicsérteket, arra sajnos, ahogy mondják, a hentes nem ad sertéshúst és párizsit. Nem akarunk mi kánaánt, csak egy kis törődést, egy kis nyugalmat, hogy túllássunk a holnapon, mert nagyon nagy dolgot csináltunk! HAJRÁ DEBRECENI VÍZILABDA! Köszönöm Nektek, amit idén csináltatok fiúk! Remélem megértetek majd egyszer, hogy miért szidlak titeket akkor, mikor belül tudom, csak dicséretet érdemelnétek, és nap, mint nap este meghal az ember ilyenkor… Peace and Love!!! Komlósi Pici után szabadon! – nyilatkozta Gyöngyösi András a dvse.hu-nak.

A csapat legközelebb április 10-én száll vízbe, mégpedig haza pályán a Ferencváros ellen, a bajnokság 5-8. helyért folytatott párharc első mérkőzésén. Az alapszakasz során idegenben 4-4-re végeztünk a Fradival, míg itthon "oktattuk" őket, 13-5-re nyertek Vargáék.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Bravúros debreceni győzelem az éremesélyes ellen
Bravúros debreceni győzelem az éremesélyes ellen
A tartalékos DEAC itthon tartotta a két pontot.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Támogatott tartalom
A cirkuszművészet esszenciáját láthatják Debrecenben
A cirkuszművészet esszenciáját láthatják Debrecenben
A Magyar Nemzeti Cirkusz világsztárokkal mutatja be jubileumi műsorát.