Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Meg kell verni a Honvédot!

| 2012. 12. 08. | 11:36:24
A 17.45-kor kezdődő összecsapásra a belépőjegyek megvásárolhatóak a Debreceni Sportuszoda sportboltjában!
Meg kell verni a Honvédot!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A cél a Honvéd ellen is a győzelem!

December 8-án szombaton 17.45-től a Honvéd együttese vizitál a Debreceni Sportuszodában a Vodafone Férfi Vízilabda OB I. kilencedik fordulójában. A Debrecen vízilabdacsapata jelenleg a tabella negyedik helyén tanyázik (pontegyenlőséggel a Szolnok mellett, és egy ponttal lemaradva az Eger, valamint a Szeged mögött), ám amennyiben Gyöngyösi András tanítványainak sikerül a hatodik helyen álló fővárosiakat legyőznie, abban az esetben óriási lépést tesznek afelé, hogy a pontvadászat 2013-as folytatását a tabella dobogójáról várhassák. A mérkőzést illetően mind a szakmai stáb, mind a játékosok nagyon bizakodóak, és hisznek a sikerben! Az együttes vezetőedzője elmondta, a soron következő derbik egymásból következnek, ezért fontos, hogy már a fővárosiak elleni megmérettetést is sikerrel vegyék.

- A 2012-es esztendőben még három összecsapás vár ránk, melyekről úgy gondolom, hogy az egyikből következik a másik. Amennyiben a sérültjeink távollétében nem sikerült volna Kaposváron nyernünk, felesleges lett volna tovább tervezni, és ugyanez vonatkozik a Honvéd elleni találkozóra is - hogyha a tradicionális, jó nevű, de jelenleg nem a fénykorát élő fővárosi alakulatot nem tudjuk itthon megverni, nem tudunk építkezni az Eger meccsre. Ezért fontos, hogy ezeket a láncszemeket szép sorban összeillesszük - vélekedett Gyöngyösi András.

A tabella hatodik helyét elfoglaló Honvéd ellen Korolija játéka kérdéses, a többiek azonban hadba foghatóak.

- Feltérképeztük a Honvédot, jó csapatról van szó, illetve ismerjük a maródi, nagynevű klasszis játékosaikat, gondolok itt Kiss Gergőre vagy Steinmetz Barnára, ám ennek ellenére magabiztos debreceni győzelmet várok hazai pályán. Természetesen nem szabad a biztos siker tudatában vízbe ugrani, hanem tiszta erőből meg kell küzdeni, és győzelemmel demonstrálni azt, hogy a listavezető otthonába is a három pontért utazunk. Úgy érzem, hogy a csapatom egyre egységesebb, kezdünk egy hullámhosszra kerülni, a szerdai edzésünk pedig különösen jól sikerült, rég láttam így harapni a fiúkat. Reméljük, hogy a többiek mellett a múlthéten sérüléssel, most pedig megfázással bajlódó Korolija is bevethető lesz, de legkésőbb jövőhét szerdán, Egerben már rá is számíthatok. Addig azonban meg kell vernünk a Honvédot, más eredmény nem születhet - ha ezt nem tudjuk teljesíteni, akkor a céljaink sem valósak. Bízok az együttesemben, amely egyre jobban áll össze, és a csapattagok egymásért küzdenek mind a vízben, mind a szárazföldön, ami az eredményeinken is meglátszik, hiszen két fronton is bejutottunk a Final Fourba, és a bajnokságban sem szeretnénk kimaradni a legjobb négyből - mondta elszántan az ambiciózus hajdúsági tréner.

Oláh Andrea

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Jól haladnak a közterületi munkák Hajdúszoboszlón
Jól haladnak a közterületi munkák Hajdúszoboszlón
Térköveznek, parkolókat alakítanak ki, rendbe teszik a kosárlabdapályát.
Hirdetés
Hirdetés
Gazdaság
Újabb üzemanyagárstop jöhet
A jövő héten kiderül, hogy a kormány mit lép.
Debreceni szakképzés: sikeres együttműködés a Manz Hungary Kft.-vel
A vállalat és a szakképzési centrum egymásra talált.
A gazdaság növekedéséről beszélt a nemzetgazdasági miniszter Debrecenben
Nagy Márton szerint a magyar gazdaságnak lételeme, hogy a járműiparban sikerüljön az elektromos átállás.
Hirdetés
Hirdetés
Támogatott tartalom
A cirkuszművészet esszenciáját láthatják Debrecenben
A cirkuszművészet esszenciáját láthatják Debrecenben
A Magyar Nemzeti Cirkusz világsztárokkal mutatja be jubileumi műsorát.