Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Hát, ez nem jött be!

| 2013. 01. 12. | 20:44:26
Reméltük a győzelmet, de a Vasassal nem beszéltük meg, hogy adjon esélyt.
Hát, ez nem jött be!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Gyöngyösi András tanítványai számára szombaton a Vasas elleni, idegenbeli összecsapással elkezdődött az új esztendő és folytatódott az élvonalbeli pólóbajnokság, közel egy hónapos szünetet követően. A hajdúságiak vezetőedzője a két távozó vízilabdázó mellett nem számíthatott az együttes kétszeres olimpiai bajnok csapatkapitányára, Varga Tamásra, aki az elmúlt napokban betegséggel küszködött. Helyet foglalt azonban a kispadon a debreceniek két, saját nevelésű reménysége, Macsi Patrik és Zubora Patrik, a karmester szerepét pedig az Európa-bajnok hálóőr, Mitrovics töltötte be.

Nagyszerűen kezdett a vendég Debrecen, hiszen Vindisch gyors ráúszásának köszönhetően az első támadást a piros-fehérek vezethették, majd Misics akcióból az első találatot is megszerezte. A folytatásban azonban nyomott a Vasas, előbb még sikerült kivédekezni a támadásukat, ám egy perccel később Drasko Brguljan egalizált, Vámos Márton révén pedig átvette a vezetést az angyalföldi alakulat. A hátralévő percekben bár mindkét kapu veszélyben forgott, gól egyik oldalon sem született, így 2-1-es hazai vezetésnél ért véget az első nyolc perc.

A második negyedet az elsőhöz hasonlóan kiválóan kezdte a cívisvárosi együttes, Vindisch kiegyenlített, majd Halek Marci használta ki csapata emberelőnyös helyzetét, és vette vissza a vezetést a hajdúságiak számára. Nem sokkal később azonban jött Oeler és lőtt, 3-3. Elszántan harcolt a Debrecen, ám előbb Kállay, majd Halek lőtte a kapusba a játékszert, míg a túloldalon Fazekas nem hibázott, ismét egy góllal ment a Vasas. A felek 4-3-as hazai előnynél fordulhattak.

A térfélcserét követően Vámos jóvoltából azonnal tovább növelte fölényét az angyalföldi csapat, de Szasa Misicsnek köszönhetően zárkóztak a debreceniek, ám ekkor gólgyártásba kezdett a hazai együttes, és Németh, Oeler, Steinmetz góljával már négy találattal vezettek.

Az utolsó játékrészre elfáradtak Gyöngyösi András tanítványai, ezt a Vasas ki is használta.. A folytatásban megduplázta góljainak számát Drasko Brguljan és Fazekas is. Ekkor az eredmény ellenére némi debreceni öröm is vegyült a meccsbe, hiszen első élvonalbeli találkozóján mutatkozott be a két, mindössze 16 esztendős tehetség, Macsi Patrik és Zubora Patrik. A végeredményt Alex Giorgetti gólját követően néhány másodperccel a lefújás előtt a kétszeres olimpiai bajnok Steinmetz Ádám állította be, a Vasas 12-6-os győzelmet aratott az első félidőben magát még nagyszerűen tartó, majd a második félidőre már el-elfáradó, Varga Tamás nélkül felálló mieink ellen.

Nem sokáig lazíthatnak Gyöngyösi András tanítványai, hiszen szerdán 19:15-től az EKF-Eger együttesét fogadják a Debreceni Sportuszodában, szombaton pedig a Szenteshez látogatnak vízilabda OB I. tizennegyedik fordulójában.

Vodafone Férfi Vízilabda OB I., 12. forduló
Vasas – DEBRECEN 12-6 (2-1, 2-2, 4-1, 4-2)

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Húsvéti időjárás: az égiek kegyesek hozzánk
Húsvéti időjárás: az égiek kegyesek hozzánk
25-27 fok! Köszönjük, elég lesz!
Hirdetés
Hirdetés
Gazdaság
Tíz újabb Mercedes váltja a korábbi Volvókat Debrecenben
A számok alapján sokkal több 6-14 éves készül használni a közösségi közlekedést, mint az ingyenesség előtt.
Ingyenes jogosítvány – egy debreceni autósiskola szemével
Az új intézkedés a közlekedési kultúrán javíthat, de nem jelent jelentős kiadáscsökkenést.
Keresztje lett Biharkeresztesnek a sok iparűzési adó
Kopogtatnak újabb beruházók a kisvárosban, az ipari területre alkalmas hely azonban elfogyott.
Szőnyeget vennének a Hotel Lyciumba
Az Aquaticum Debrecen Kft. pályázata.
Pert nyert a Forbes a Hell cég ellen, azaz le lehet írni a milliárdos tulajdonosok nevét
2019-ben a személyiségi jogok megsértése miatt nyújtottak be keresetet a bíróságra.
Hirdetés
Hirdetés
Támogatott tartalom
Berettyóújfalu három iskolája is bemutatkozott a Kölcseyben
Berettyóújfalu három iskolája is bemutatkozott a Kölcseyben
A főispán és a polgármester a szakképzés jelentőségét hangsúlyozta.
 Modern SPAR szupermarket nyílt Hajdúböszörményben
Modern SPAR szupermarket nyílt Hajdúböszörményben
A több mint 100 millió forintos beruházással elkészült új SPAR szupermarket március 21-én nyitotta meg kapuit a vásárlók előtt Hajdúböszörményben. A Baltazár Dezső utca 8-16. szám alatti fejlesztés révén 20 fő foglalkoztatására teremtett lehetőséget a vállalat.
Ami a világűrben zajlik, arról Debrecenben tudnak
Ami a világűrben zajlik, arról Debrecenben tudnak
Innovációs Laboratóriumot avattak az NI Hungary debreceni telephelyén.
Hirdetés