Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Debreceni roadshow-ra indul az olimpiai bajnok

| 2013. 01. 17. | 17:48:17
A jövő nagy reménységeit keresi.
Debreceni roadshow-ra indul az olimpiai bajnok
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A Debrecen vízilabdacsapatának kétszeres olimpiai bajnok karmestere, Varga Tamás újból keresi a jövő nagy reménységeit
Immáron egy éve annak, hogy Gyöngyösi András, a cívisvárosi együttes vezetőedzője, és a világklasszis pólós útnak indult, hogy a városi, illetve megyei általános iskolákból összegyűjtsék a sportolni és vízilabdázni vágyó alsó tagozatos gyermekeket. Az első évfolyamra több mint ötven nebuló jelentkezett, akik közül ma már többen szelik a habokat és dobálják a labdát a Debreceni Sportuszoda medencéjében, a hét minden napján.

Az időközben a DVSE első emberének megválasztott Varga Tamás az új esztendőben újból meglátogatja az alapfokú oktatási intézményeket, abból a célból, hogy minél több fiatal megismerje Magyarország legsikeresebb csapatsportágát, a vízilabdát. Kedden a Bocskai István Általános Iskolában, csütörtökön pedig a Hunyadiban vendégeskedett a példaértékű sportember, aki csapata jövő heti, szerbiai Európa Kupabeli elődöntőjét követően folytatja útját, és újabb sulikat látogat meg.

- Szeretném, ha minél több gyermek megismerkedne az egyik legegészségesebb sportággal, a vízilabdával, ami ráadásul hazánkban rendkívül sikeres és eredményes. Tavaly sokan csatlakoztak hozzánk, ők ma már mindannyian válogatott pólósok, és olimpiai bajnokok szeretnének lenni. Többen vannak köztük olyanok, akik ha megnőnek, és legalább ilyen alázattal készülnek, minden esélyük megvan arra, hogy idővel a nemzeti csapatban öregbítsék a DVSE és Debrecen városának hírnevét. Ezért is indultam újból útnak, hiszen nagyon sok tehetség van a magyar gyerekek között, csak meg kell találni őket. Hiszem azt, hogy ebből a bázisból hosszútávon a debreceni vízilabdázás, és akár a magyar válogatott is meríthet, hiszen a cél az, hogy minél több, saját nevelésű tehetség kapjon helyet az első csapatban – mondta Athén és Peking ötkarikás bajnoka, akit lélegzetvisszafojtva hallgattak a gyerekek.

A hajdúsági együttes csapatkapitánya nemrégiben egy alapítványt is létrehozott annak érdekében, hogy a rászorulókat segítse.
- Az alapítvány azért jött létre, hogy a jövőben azokat a családokat és gyermekeket támogassam, akik szeretnének vízilabdázni, de nehéz körülmények között élnek és nem tudják kifizetni a tagdíjat, vagy a szülők nem tudják eljuttatni a fiatalokat edzésre. Ezért szeretnék majd egy mikrobuszt vásárolni, ami Debrecen külső régióiból, valamint a környező városokból összegyűjtené őket és elvinné a Debreceni Sportuszodába a tréningekre.

Varga Tamás várja milyen olyan 6-12 év közötti fiúk és lányok jelentkezését, akik szívesen kipróbálnák magukat Magyarország legsikeresebb csapatsportágában, a vízilabdában! Érdeklődni és jelentkezni Varga Tamásnál a 06-70/333-01-06-os számon, és Oláh Andreánál a 06-30/450-91-84-es telefonszámon, valamint olahandreaa@gmail.com e-mail címen lehet, vagy személyesen a Debreceni Sportuszodában, minden nap 17.30 és 19 óra között!

Oláh Andrea

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Bajban a Fidesz – derül ki a Závecz Research felméréséből
Bajban a Fidesz – derül ki a Závecz Research felméréséből
Az EP-listák támogatottságánál már Magyar Péter pártját is mérték.
Hirdetés
Hirdetés
Gazdaság
A családok fogyasztását jelentősen befolyásolja az üzemanyagár
Literenként 76 forinttal drágább a gázolaj most, mint tavaly.
Református bölcsőde épül Józsán – letették az alapkövet
A beruházás várhatóan 2025 júniusára fejeződik be.
Varga Mihály: nem az adók miatt drága az üzemanyag
Táblázatot tett közzé a pénzügyminiszter.
Hirdetés
Hirdetés
Támogatott tartalom
A testi, lelki egészség jegyében indítja az idei szezont a Zsuzsi
A testi, lelki egészség jegyében indítja az idei szezont a Zsuzsi
Ép testben ép lélek! szlogennel nyitja meg a 2024-es szezont a Zsuzsi Erdei Vasút, ami május 1-jén indítja menetrend szerinti járatait.
A cirkuszművészet esszenciáját láthatják Debrecenben
A cirkuszművészet esszenciáját láthatják Debrecenben
A Magyar Nemzeti Cirkusz világsztárokkal mutatja be jubileumi műsorát.