Hirdetés

Debreceni menet: ma Szeged, pénteken Eger, szombaton Budapest

2010.11.24. 11:51

Debreceni menet: ma Szeged, pénteken Eger, szombaton Budapest

Debrecen – Sansz nincs a győzelemre, de a mester szerint jó lenne, ha nem döngölnének bele bennünket a medence aljába. Öt napon belül három idegenbeli bajnokit vív a pólócsapat.

Hirdetés

Hirdetés

Szegeden játszik szerdán este 18 órától a Debrecen Fujitsu. A tavalyi bronzérmes hazaiak keretében most már vélhetően ott lesz olimpiai bajnokunk, vagyis Molnár doktor is, akinek az akkori hiányzása miatt tetették el a szövetséggel ezt az egyébként korábbi időpontra kiírt bajnokit a szegediek. Pénteken Egerbe, szombaton Ferencvárosba utaznak a hajdúságiak.

Gyöngyösi András vezetőedző voltaképp hasonló útravalót adott saját csapatának a mai nagy kihívás előtt, mint tette nemrég a Vasas elleni derbi előtt. Nem ismételni akarta önmagát, egyszerűen csak ugyanaz a szituáció, mint akkor. Sőt, az Eger és a Fradi otthonában is ez lesz a felállás. Magyarán szakvezetőnk azt szeretné látni, hogy a hazaiak nem a mi hibáinkon lovagolva (stílszerűbben fogalmazva: vizisízve) döngölnek bele bennünket a medence aljába, hanem izzadjanak meg, s villantsanak fel minél többet abból, ami nagycsapattá teszi őket.

Ha ugyanis erről beszélhetünk a lefújás után, az azt fogja jelenteni, hogy a Debrecen Fujitsu mindent kihozott magából, megnehezítette ellenfele életét, és a lehetőségeihez mérten jó produkcióval szórakoztatta a közönséget.

Apropó, közönség! Pénteken Egerbe szurkolói busz indul (indulás 16 órakor a Debreceni Sportuszoda elől, jelentkezés csütörtök estig Antal Gergőnél a 06-70-7720-210-es számon, a túra 1000 Ft-ba kerül, plusz a várhatóan pár száz forintos belépő).

Koppányi Szabolcs

Szóljon hozzá!

Hirdetés

.