Hirdetés

A Szolnok nem adott esélyt

Koppányi Szabolcs (dvse.hu)

2010.11.14. 18:36

A Szolnok nem adott esélyt
(Fotó: Szabó Ákos)

Debrecen – Olykor tetszetősen játszott a Debrecen Fujitsu a Szolnok ellen, de összességében kevés volt ahhoz, hogy meglepje az esélyesebb riválist. Jobbtól kikapni nem szégyen, csak kellemetlen.

Hirdetés

Újra szinte tele volt a Sportuszoda vasárnap a Szolnok ellen. A debreceniek egy nem túl jó első negyed után a közönség folyamatos buzdításától hajtva felálltak 2–6-ról 5–6-ra a második felvonásban. Itt azonban megálltak, majd 15 percen keresztül nem lőttek gólt, ez pedig sok volt. A nagyon erős Közgép ellen remekül helytállt a debreceni csapat csapatunk, de ponttal, pontokkal nem gyarapodott.

Debrecen Fujitsu – Szolnoki Főiskola-KÖZGÉP 7-10 (2-4, 3-2, 0-2, 2-2)
Debreceni Sportuszoda, 1000 néző. Vezette: Dr. Fekete, Székely
Debrecen: Decker A. – Apanasenko, Bugaychuk 2, Halek 3, Zoufal 1, Dunca, Simon A. Csere: Kárteszi, Kistamás 1, Szöllősi. Edző: Gyöngyösi András
Szolnok: Gárdonyi – Kovács O. 1, Regős Á., Pásztor M., Császár Gy. 1, Marnitz 1, Georgescu 3. Csere: Mezei, Gerritse 1, Hangay Z., Bálint 2, Szőke Sz. 1, Süveges. Edző: Cseh Sándor.
Gól emberelőnyből: 5/10, ill. 2/9.
Gól ötméteresből: -, ill. -.
Kipontozódott: Simon A.

Gyöngyösi András: – Ezeken a meccseken csak nyerhetünk. Legalábbis abból a szempontból. hogy úgy érzem, ilyenkor, amikor kisebb a teher rajtunk, mivel nem mi vagyunk az esélyesek, lehet az idézőjelben gyengébb ellenfelek ellen felkészülni arra, hogy akkor miként tudjuk érvényesíteni akaratunkat.

Szóljon hozzá!

Hirdetés