Hirdetés

Hirdetés

A kaposváriak nem szerették meg a Debrecent ezen a hétvégén

civishir.hu

2012.12.02. 12:50

A focisták után a pólósok is megverték a Kaposvárt, ráadásul a Gyöngyösi-gárda idegenben szerezte meg a győzelmet.

Hirdetés

Hirdetés

Fekete hétvégét szereztek a debreceni sportolók a kaposváriaknak: a Loki pénteki 2-1-es hazai győzelme után, a DVSE meggyőző, 10-7-es eredménnyel húzta be a kaposvári fellépést.

A csapatkapitány Varga Tamást és a center Milos Koroliját is nélkülöző Debrecen az első negyedben 3 gólos vezetésre tett szert., elsősorban Giorgetti gólerős játékának köszönhetően. Míg a szövetségben azon vitatkoznak, hogy Alex Giorgetti, a DVSE olasz klasszisa magyar állampolgárként játszik-e a csapatban, addig a debreceniek kedvence mérkőzésről mérkőzésre zsákszámra termeli a gólokat.

A második, harmadik negyed szoros játékot hozott, noha a Debrecen már néggyel is ment a hazaiak a harmadik negyed vége előtt feljöttek kettőre. Az utolsó negyed elején még izgulhattunk is, hiszen a Kaposvár tovább zárkózott és volt, hogy csak eggyel mentünk, ám Kállay Márk, majd a mezőny legjobbja, az öt gólt szerzett Giorgetti lehütötte a kedélyeket és a Debrecen megnyerte a találkozót.

Vodafone Férfi Vízilabda OB I., 7. forduló:
Kaposvári Vízilabda Klub – Debrecen 7-10 (2-5, 1-1, 2-1, 2-3)
Kaposvár, 50 néző. Vezette: Dodog Sz., Rév Á.
Kaposvár: Nagy P. - Papp G. 1, Hoppál G. 1, Horváth D., Bakó Cs., Balogh Z. 3, Pataki G. Csere: Maár R. 1, Horváth B., Prikidánovics N., Kutasi R. D., Práczky K., Gyurováth T. 1. Edző: Bereczki Miklós.
Debrecen: Mitrovics - Kállay M. 1, Giorgetti 5, Komlósi P., Misics 1, Halek M., Weszelovszky L. 1. Csere: Vindisch F. 1, Párkányi Á., Süveges M., Letica 1. Edző: Gyöngyösi András.
Gól – emberelőnyből: 5/2, ill. 13/6.
Gól – büntetőből: 1/1, ill. 2/2.
Kipontozódott: Horváth Dávid, Kutasi Rómeó Dávid, ill. - .

Gyöngyösi András: – Elég hosszú menetelés után vagyunk, ráadásul Varga Tamást és Koroliját is nélkülöznünk kellett. Az elején jól ment a csapatnak, de amikor elhúzhattunk volna, elkényelmeskedtük. Ugyan a győzelmünk nem forgott veszélyben, de ennél sokkal jobb helyzetkihasználást várok el a csapattól. A védekezésünk jól működött – bár kaptunk egy-két buta gólt –, de tíz dobott gól ennek a Kaposvárnak nagyon kevés. Jövő héten, a Honvéd ellen már teljes lesz a csapat, hazai közönség előtt játszunk, akik nekünk mindig sokat segítenek. Én úgy érzem, a Honvédot könnyebben tudjuk majd verni, mint most a Kaposvárt.

Szóljon hozzá!

Hirdetés

.