Hirdetés

A jövő ikonjait keresik Debrecenben

mti

2012.11.26. 15:10

A jövő ikonjait keresik Debrecenben

Lányok, fiúk, a mozgás örömét átélni fergeteges!

Hirdetés

Hirdetés

Debrecen vízilabdacsapatának kétszeres olimpiai bajnok csapatkapitánya, Varga Tamás és mestere, Gyöngyösi András újból várja azon fiatalok jelentkezését, akik szívesen kipróbálnák magukat Magyarország legsikeresebb csapatsportágában! Az egyesület  2012. december 2-án vasárnap, 14 órától Mikulásnapi tagtoborzót tart a Debreceni Sportuszodában, ahova várják a 2002-es születésű, vagy fiatalabb gyermekek jelentkezését! A tagtoborzón a legügyesebb nebulók között értékes nyeremények is gazdára találnak!

Érdeklődni Gyöngyösi Andrásnál a 06-30/857-67-26-os telefonszámon, valamint Oláh Andreánál a 06-30/450-91-84-es telefonszámon és olahandreaa@gmail.com e-mail címen lehet.

- Szeretettel várunk minden olyan fiút és lányt egyaránt, aki erőt és akaratot érez magában ahhoz, hogy követője legyen a nagy magyar pólógenerációnak, Varga Tamáséknak, Kásáséknak, Benedek Tiboréknak! A vízilabdázás Magyarország legsikeresebb csapatsportága, emellett pedig egyre nagyobb népszerűségre tesz szert Debrecenben is. Keressük tehát azokat a gyerekeket - különösen a 2002-es születésűeket és fiatalabbakat -, akik a cívisvárosban is a jövő ikonjai, legendái lesznek - buzdít mindenkit jelentkezésre Gyöngyösi András, a Debrecen vízilabdacsapatának 240-szeres válogatott vezetőedzője!

Szóljon hozzá!

Hirdetés

.