Hirdetés

Megmutathatja, milyen a szerb mentalitás!

Bogdanovics a Haladáshoz szerződött

www.vasnepe.hu

2009.12.03. 15:23

Megmutathatja, milyen a szerb mentalitás!
Igor zöld-fehérre vált

Debrecen – Az exlokista Igor Bogdanovics 2010. június 30-ig szóló szerződést írt alá a Haladás csapatával. A szombathelyi klubvezetők szerint nem nyugdíjas játékost igazoltak.

Hirdetés

A szerb légiós legutóbb a Nyíregyháza együttesében futballozott, ám a felek szezon közben közös megegyezéssel szerződést bontottak. Igor Bogdanovics 2009. december 15-től 2010. június 30-ig igazolt a Szombathelyi Haladás együtteséhez, ahol az 55-ös mezt viseli majd..

– Értetlenül álltunk a nyírségiek döntése előtt, de természetesen nem igazán foglalkoztunk ezzel, hanem inkább megkerestük Igort - jómagam például többször is tárgyaltam vele Debrecenben – idézi Czeglédy Csabát a vasnepe.hu. – Kértem, ha teheti, máshová ne ígérkezzen el, hiszen az őszi szezon végeztével ismét megkeressük őt. Így is tettünk. Nyolc-tíz játékossal állunk tárgyalásban, ebből négy-öt labdarúgót szeretnénk Szombathelyre csábítani: kapus, belső védő, szélső védő, támadó középpályás, bal oldali középpályás, csatár pozíciókban akarunk erősíteni. Ebből a listából most a támadó középpályás posztot kihúzhatjuk, hiszen Róth Antallal egyetértésben Bogdanovics tökéletesen megfelel erre a posztra. Még mielőtt bárki is azt mondaná Igorra, hogy öreg játékos, szeretném leszögezni, hogy nem nyugdíjas labdarúgót igazoltunk, hiszem, hogy megmutatja, milyen is az igazi szerb mentalitás. Másrészt olyan premizálási rendszert dolgoztunk ki, hogy akkor keres jól a játékos, ha minél előbbre végez a csapat.

– Már az első tárgyalás után éreztem, hogy megfelelő választás lehet számomra a Haladás – mondta Igor Bogdanovics. – Több első-, másod- és harmadosztályú klubtól is megkerestek, én mégis a zöld-fehér klub mellett tettem le a voksomat. Korábban Debrecenben együtt futballoztam a szombathelyi Halmosi Péterrel, majd Nyíregyházán Andorka Péterrel. A mostani gárdából Molnár Balázst és Kenesei Krisztiánt is ismerem, mindketten akkor légióskodtak Törökországban, amikor jómagam is. Tőlük is informálódtam a Haliról. Rajtuk kívül még Kuttor Attila neve cseng ismerősen számomra. Szeretném minél jobb helyezéshez segíteni a csapatot, hiszem, hogy a szezon végére a hatodik-hetedik hely környékére odaérhet a gráda. Egyébként ha nyugdíjas állásra vágytam volna, akkor nem jöttem volna ilyen messzire.

Szóljon hozzá!

Hirdetés