Hirdetés

Dzsudzsák megálmodta!

Dzsudzsák: Célok nélkül felesleges az élet!

Civishir

2009.12.03. 10:33

Dzsudzsák megálmodta!

Debrecen – A debreceni szurkolók egykori kedvencéről nem lehet azt mondani, hogy a levegőbe beszél: már fél évvel ezelőtt megjósolta esetleges kapcsolatát a Real Madriddal!

Hirdetés

Mint arról a Cívishír az elsők között beszámolt, Dzsudzsák Balázs, a DVSC egykori, a PSV Eindhoven jelenlegi labdarúgója bekerült a Real Madrid látókörébe és felkerült a legnagyobb példányszámú spanyol sportnapilap, a Marca címlapjára. Ez sokakat váratlanul ért, de őt nem: az origónak adott, több mint egy fél évvel ezelőtti interjújában pontosan erről beszélt.

Ehelyütt idézzük Balázs akkori szavait: - A PSV egy kirakatcsapat, szeretik a menedzserek, s a múltja miatt tudják, ha ide eljönnek, biztosan találnak egy-egy csiszolatlan gyémántot. Lehet, hogy sokan kinevetnek, de az álmom az, hogy a Real Madridban szerepeljek. Célok nélkül felesleges az élet, éppen ezért én magasra teszem a lécet. Ha hasonló formában leszek, s eljön egy játékosügynök, nem azt fogja nézni, hogy az ott egy kishitű magyar játékos, ezért ne vegyük meg, hanem a teljesítményemet fogják figyelni. Szerencsére a magyar válogatottat is egyre inkább elismerik, így minden futballista nyugodtan felvállalhatja, hogy magyar. A spanyol bajnokság áll hozzám a legközelebb, s ha nem is mindenképp a Real Madridba, de legalább a közelébe mindenképp el szeretnék jutni – mondta akkor Dzsudzsák.
Decembert írunk, és a nyírlugosi srác a Real közelében van…

Szóljon hozzá!

Hirdetés