Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Bunyó a Plazában: kemény legények esnek egymásnak

| 2010. 04. 25. | 10:08:06
Debrecen – Fiúk, lányok, irány a Debrecen Plaza! Nem azért, hogy nagyobb legyen a forgalom a bevásárlóközpontban, hanem azért, hogy a DVSC bokszolói érezzék a támogatást, a bizalmat!
Bunyó a Plazában: kemény legények esnek egymásnak
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Amint arról már beszámoltunk, a DVSC a saját tehetségeire épít a BoxingOne csapatbajnokság idei kiírásában is, de a vendégbunyósok szerepeltetésének lehetőségét kihasználva érkezik erősítés vasárnapra. Egyikük a magyar ökölvívás csillaga, a hajdúsámsoni Varga Miklós, aki idén szenzációs formában bokszol. Megnyerte a Bocskai-emlékversenyt, majd a törökországi Miniszterelnöki-kupát, utóbb például olimpiai bajnokot győzött le a fináléban. Ilyen eredménylista alapján már előre behúzhatnánk neki a győzelmet, de a boksz, az más! Miklós egyik idei gyengébb teljesítményét éppen a mi Török Janink használta ki még a csapatbajnoki döntőben, amikor a sámsoni a Győr színeit képviselte, jókora meglepetést okozva a magyar bokszéletben. Hogy ne érje több kellemetlenség, Miklós igencsak komolyan veszi a csatát.

– Én Mihály Janira készülök. Kellemetlen stílusú ellenfél, magyar bajnok, 57 kilogrammban vb-résztvevő volt. Elismerem a tudását, de úgy hiszem, nekem meg kell oldanom egy ilyen mérkőzést. Az ankarai hazaérkezés óta rendeztem a sorokat, jó formában érzem magam, rendben mennek az edzések is. A legutóbbi kiírásban a győri K.O. Gladiatort segítette, most a DVSC színeiben akarok minél több sikeres meccset vívni. A Vasas-Kecskemét nagyon nehéz ellenfél lesz, én pedig szeretnék két ponttal hozzájárulni a DVSC sikeréhez. Utána még van egy hetem az itthoni felkészülésből, ezt szeretném a lehető legoptimálisabban elvégezni, hogy Tatán minél jobb formában kezdhessem a moszkvai Európa-bajnokságra való felkészülést – mondta Varga Miki a liga hivatalos honlapján, és ismerve őt, biztosak lehetünk benne, hogy nem a levegőbe beszélt.

A másik vedégbunyós tulajdonképpen nem is vendég. Kertész Henrik annyit püfölte a zsákot és az ellenfeleket a DVSC edzőtermében, hogy oda bármikor hazamegy, ő tehát ízig-vérig a mi fiúnk, még ha papíron most máshová is van elkötelezve. Reméljük, Henrik ismét ízelítőt ad a kivételes technikai képzettségéből, és a mi nagy-nagy örömünkre ezt nagyon bánni fogja az ellenfél.

Szabó Sándor, a DVSC első embere nem sokat taktikázik a csapat összeállítását illetően, büszkén vállalva azt, hogy a DVSC a saját fiataljaira épít. Deél István vezetőedző abszolút kétesélyes meccset emlegetve latolgatta az esélyeket néhány napja a portálunknak, mindez azt jelenti, hogy egy rendkívül szoros összecsapás vár a fiúkra. A közönségre pedig nem azért van nagy szükség, hogy jobban mutasson a Debrecen Plaza, hanem azért, hogy a bokszolóink érezzék a támogatást és a bizalmat, amitől esetleg szárnyakat kapnak.

A csapatok várható összeállítása:

A DVSC csapata:
57 kg: Kalucza Norbert
60 kg: Varga Miklós
64 kg: Kertész Henrik
69 kg: Rácz Krisztián
75 kg: Móna Imre
81 kg: Széll Tamás
91 kg: Deél Szabolcs

Vasas-Kecskemét
57 kg: Ráth Miklós
60 kg: Mihály János
64 kg: Pekanov Tamás
69 kg: Bacskai Balázs
75 kg: Baranyi Richárd vagy Kovács József
81 kg: Szellő Imre vagy Baranyai Richárd
91 kg: Darmos József vagy Szellő Imre

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Kósa Lajos tuskónak nevezte Magyar Pétert
Kósa Lajos tuskónak nevezte Magyar Pétert
A debreceni politikus szerint anyák napján nem illik politikai nagyrendezvényt tartani.
Hirdetés
Hirdetés
Felborult egy autó a szováti úton
Felborult egy autó a szováti úton
A debreceni tűzoltókat riasztották.
Hirdetés
Hirdetés
Gazdaság
A családok fogyasztását jelentősen befolyásolja az üzemanyagár
Literenként 76 forinttal drágább a gázolaj most, mint tavaly.
Református bölcsőde épül Józsán – letették az alapkövet
A beruházás várhatóan 2025 júniusára fejeződik be.
Varga Mihály: nem az adók miatt drága az üzemanyag
Táblázatot tett közzé a pénzügyminiszter.
Hirdetés
Hirdetés
Támogatott tartalom
A testi, lelki egészség jegyében indítja az idei szezont a Zsuzsi
A testi, lelki egészség jegyében indítja az idei szezont a Zsuzsi
Ép testben ép lélek! szlogennel nyitja meg a 2024-es szezont a Zsuzsi Erdei Vasút, ami május 1-jén indítja menetrend szerinti járatait.
A cirkuszművészet esszenciáját láthatják Debrecenben
A cirkuszművészet esszenciáját láthatják Debrecenben
A Magyar Nemzeti Cirkusz világsztárokkal mutatja be jubileumi műsorát.