Hirdetés

Továbbjutott a magyar válogatott

mti

2011.12.18. 18:06

Továbbjutott a magyar válogatott

Gyöngyös – Az európai rájátszásba jutott a magyar válogatott, ahol párokra osztják a mezőnyt, és oda-visszavágós alapon dől el a vb-részvétel joga. A 2012-es thaiföldi világbajnokságon 24 csapat szerepel, Európa hét válogatottal képviselteti magát.

Hirdetés

Hirdetés

A lettek döntetlent játszottak az eddig pont nélküli kazahokkal a Gyöngyösön zajló futsal világbajnoki selejtezőtorna vasárnapi zárófordulójában, s ez egyben azt is jelenti, hogy a később pályára lépő magyar válogatott már nem végezhet a másodiknál rosszabb helyen a viadalon, azaz biztosan továbbjut.

A magyar válogatottnak tagja a debreceni Trencsényi János és a püspökladányi Lovas Norbert. Mindketten a berettyóújfalui Mezei-Vill labdarúgói.

A csoportból az első két helyezett lép tovább az európai rájátszásba, ahol párokra osztják a mezőnyt, és oda-visszavágós alapon dől el a vb-részvétel joga. A 2012-es thaiföldi világbajnokságon 24 csapat szerepel, Európa hét válogatottal képviselteti magát.

Eredmény:
Kazahsztán-Lettország 2-2 (0-1)
később:
Magyarország-Oroszország 18:30 ó

Pénteken játszották:
Magyarország-Lettország 3-3 (2-2)
Oroszország-Kazahsztán 4-0 (1-0)
Csütörtökön játszották:
Magyarország-Kazahsztán 5-1 (3-0)
Oroszország-Lettország 2-0 (2-0)

Az állás: 1. (már továbbjutott) Oroszország 6 pont, 2. (már továbbjutott) Magyarország 4, 3. Lettország 2, 4. Kazahsztán 1
 

Szóljon hozzá!

Hirdetés

.