Hirdetés

Nagymenők kispályán: élőben fogadhatsz a neten!

civishir.hu

2010.12.21. 17:32

Nagymenők kispályán: élőben fogadhatsz a neten!
Igor Bogdanovicsékra már tavaly is fogadni lehetett (Fotó: civishir.hu)

Debrecen – Méghogy a Real Team-kupa nem profi torna! A két ünnep közötti focishow összes meccsére lehet fogadni az interneten! Az egyik fogadóiroda az egészet élőben közvetíti. A bunda veszélye fennáll, de azért nem minden papsajt.

Hirdetés

Hirdetés

Sokan égnek már a Real Team-kupa lázában, s nem csak azok, akik valamelyik csapat tagjaként érdekeltek. A tornának interaktív jelleget kölcsönöz a lelátókra a bwin.com, mely minden meccsre fogadási lehetőséget kínál.

– Nem csak fogadni lehet, hanem élőben nézni is a meccseket otthonról, bárhonnan a világon. A bwin megbízásából egy ötfős forgatócsoport érkezik Debrecenbe, ők közvetítik a mérkőzéseket. Ez egyébként nem újdonság, hiszen már tavaly is szerepeltünk az internetes fogadóiroda kínálatában – tájékoztatta a Cívishírt Debreceni Péter főszervező.

Az emberben a hír hallatán óhatatlanul felmerül a kérdés, fennáll-e a csalás, a bunda veszélye, azaz vissza lehet élni a nagy lehetőséggel? Főleg azok után érdekes ez, hogy a debreceni labdarúgás is megszenvedte az európai bundabotrányt. Debreceni Péter szerint semmit sem lehet kizárni, de meggyőződése, hogy a tornán egy meccs sem sározódik be.

– Fogadni nyilvánvalóan csak ésszerű, normális kereteken belül lehet. Ha valaki mondjuk tízmillióval játszik meg valamit – mert nem csak a végeredményre lehet tippelni egy meccs kapcsán, hanem számos más dologra is –, ami bundagyanús eredményt hoz, akkor az iroda nem fogja kifizetni, hanem vizsgálatot rendel el, s annak a bundázóra nézve csúnya következményei is lehetnek – hívta fel a figyelmet a tiszta játékra a főszervező.

A szorzókat egyébként ő maga, Debreceni Péter adja meg a bwin-nek, mégpedig a csapatok általa vélt erőssége alapján.
– Szemem a pályán, ha itt bunda van, én azt minden valószínűség szerint kiszűröm. Sokat dolgoztunk az elmúlt tíz évben, hogy ez a torna ilyen rangra emelkedjen. Nem engedhetjük meg, hogy egy bundabotrány romba döntsön mindent – fogalmazott Debreceni Péter a Cívishírnek.

BeA

Szóljon hozzá!

Hirdetés

.