Menekülnek a debreceni egyetemisták!

civishir.hu

2013.04.30. 19:06

Menekülnek a debreceni egyetemisták!

Életben tartotta a bennmaradás reményeit a Darányi-legénység.

Hirdetés

A futsal NB I. alsóházi rájátszásában nagyon fontos győzelmet aratott a DEAC a Veszprém otthonában. Vereség esetén elszállt volna minden remény, ennek tudatában kezdtek a DEAC-osok, és az 5. percben vezetést szereztek. Fordított a Veszprém, de a szünetig négyszer is mattolta a hazaiakat a hajdúsági együttes, így megnyugtató, háromgólos előnnyel sikerült félidei pihenőre vonulni.

A második félidőt ott folytatták a mieink, ahol az első félidőben abbahagyták. Már 7-2 is volt az állás, amikor a Veszprém tudott kozmetikázni az eredményen, de az utolsó két gólt ismét a debreceniek szerezték, így magabiztos győzelmet arattak.

A DEAC a rájátszásban öt forduló után még mindig utolsó, de hátránya már csak egy pont, az pedig a hátralévő öt forduló során ledolgozható.

FC Veszprém - DEAC Futsal Club (2-5) 4-9
Játékvezetők: Kovács Gábor, Rózsa József
Veszprém: Varga Tamás, Bényi Kálmán, Leitold Tamás, Tatai József, Molnár István. Cserék: Kasza Viktor, Pálfi Róbert, Tar Tamás, Hazuga Soma, Farkas László, Vas Ferenc, Udvardi Márk. Edző: Németh Gábor.
DEAC Futsal Club: Szalánczi Zoltán, Angyalos András, Fekete Viktor, Nagy Imre, Berecz Zsolt. Cserék: Mezei Dávid, Ponczok Tamás, Kovács István, Tar Gergő, Milbik Kálmán. Edző: Darányi Antal.
Gólszerzők: Molnár István (8'), Pálfi Róbert (11'), Leitold Tamás (27'), Bényi Kálmán (29'), ill. Nagy Imre (5'), Berecz Zsolt (13', 16', 19', 35'), Angyalos András (17', 25'), Fekete Viktor (26', 30').

Szóljon hozzá!

Hirdetés