Kispályás futballünnep Debrecenben

civishir.hu

2011.12.28. 23:02

Kispályás futballünnep Debrecenben
A Kohárik csapata – Weisz vezérletével – imponáló magabiztossággal jutott tovább (Fotó:

Debrecen – Írhattuk volna, hogy telt ház, csúcsfoci, Dzsudzsák Balázs…, de már unalmas. Pedig így volt! Újabb fergeteges napon vagyunk túl: az M3 Outlet XI. Real Team Kupa szerdán is szenzációs küzdelmeket, óriási izgalmat és nem egy fájó búcsút hozott.

Hirdetés

A C-csoportban a korábbról jól ismert fővárosi Kohárik gárdája, egy cserével a keretben sem hagyott kétséget afelől, hogy ki a jobb. A strandfociból jól ismert Weiszék hengereltek és hiba nélkül léptek tovább csoportjukból, mögöttük a szoboszlói B52 csapata csípte el a második helyet.

Előzetesen a D-csoport küzdelmeit előzte meg a legnagyobb érdeklődés, hiszen ott három csapat is joggal reménykedett a továbbjutásban. Óriási küzdelem közepette, a végső győzelemre is esélyes tiszafüredi Nemzeti Étterem gárdája meglepetésre, mindössze egy szerzett ponttal búcsúzott, míg az előzetesen esélytelennek tartott karcagi Laboncfa simán ment tovább. Második helyen éppen a fürediekkel ikszelő balmazújvárosi Koroknai Autósiskola várhatja a szombatot, ám a visszafogottnak tűnő újvárosiaknak nehéz dolguk lesz a nyolc közé jutásért a Kohárikkal szemben.

Az E-csoportban „habkönnyű” ellenfeleket kapott a házigazda Real Team FC: a Ludánszki Bence által vezetett csapatra később várnak komolyabb feladatok. Ebben a csoportban, második helyen a lokista Szilágyi Péter irányította derecskei Disaster lépett túl a csoporton.

Jön az Ecu!

Ha még lehet fokozni az izgalmakat, csütörtökön az is megtörténik! Jobbnál jobb csapatok, pengésebbnél pengésebb ellenfelek várnak egymásra a csoportmérkőzések utolsó napján. Az elnyűhetetlen Ecuador a Nagy-testvérekkel, Kerekes Zsombival, Jeremiással, Madarékkal; a Debrecenben nem annyira kedvelt, ám annál nagyobb játéktudású Victor Security (talán Dzsudzsákkal a soraiban); a Szakály-testvérek fémjelezte, szellemes nevű és kiváló játékerőt képviselő Túrós Batyu; a Bárányosék fémjelezte, Tatabányához köthető Miller, vagy akár a debreceni futsalosok, a Kozma Mihály edzette DEAC-Armada…, sőt még az NB I-ben kieső-jelölt Ferencváros kapusa, Jova Levente által irányított Vi-Szövi is itt lesz, szóval garantált az izgalom és az újabb, immáron harmadik napi telt ház is a fergeteges hangulatú kispályás tornán.

Szakértői szemmel...

A Cívishír állandó szakértője, a kiváló játékvezető-asszisztens, nem mellékesen a torna egyik szervezője, Berettyán Péter szerint is a csütörtöki lesz a legizgalmasabb nap a selejtezők során. A „spori” szerint megjósolhatatlan a továbbjutók neve, de ha tippelni kell, Berettyán az F-csoportból az Armadát és a Hungarotargot, a G-csoportból a Victort és a Túrós Batyut, míg a H-csoportból az Ecuador, Miller kettőst tippelné, noha ez utóbbiban a CTS is beleszólhat a hogyan továbba. A torna egyik szervezőjeként az elmúlt két nap játékvezetéséről is kérdezte a Cívishír a szakértőt. A nemzetközi szinten is kipróbált, ám ezúttal kritikus szemmel figyelő Berettyán szerint a közreműködő játékvezetők eddig – néhány elenyésző tévedéstől eltekintve – hiba nélkül vezették a találkozókat, noha a színvonal és a hangulat vetekszik a nagypályás NB I-es találkozókon tapasztaltakkal, és – bár a tét csak növekedni fog –, bízik benne, hogy ez továbbra is így lesz.

Csütörtökön a mérkőzések 10 órakkor kezdődnek. Ne feledjék: a belépés továbbra is ingyenes!

M3 Outlet XI. Real Team-kupa
Csütörtöki program
F-csoport
1. 10:00 Hungarotarg - Nuno Baráti Köre
2. 10:30 Vi-Szövi - Deac-Armada
3. 13:00 Vi-Szövi - Nuno Baráti Köre
4. 13:30 Hungarotarg - Deac-Armada
5. 16:00 Deac-Armada - Nuno Baráti Köre
6. 16:30 Vi-Szövi - Hungarotarg

G-csoport
1. 11:00 Túrós Batyu - Hotel Délibáb
2. 11:30 Viktor Security - Titán-Taskó Team
3. 14:00 Viktor Security - Hotel Délibáb
4. 14:30 Túrós Batyu - Titán-Taskó Team
5. 17:00 Titán-Taskó Team - Hotel Délibáb
6. 17:30 Viktor Security - Túrós Batyu

H-csoport
1. 12:00 Miller Pub - CTS
2. 12:30 Ecuador-eHarex - Interstop
3. 15:00 Ecuador-eHarex - CTS
4. 15:30 Miller Pub - Interstop
5. 18:00 Interstop - CTS
6. 18:30 Ecuador-eHarex - Miller Pub

Galéria

Szóljon hozzá!

Hirdetés