Hirdetés

Elrajtolt a kispályás bajnokság őszi szezonja

civishir.hu

2011.08.26. 11:35

Elrajtolt a kispályás bajnokság őszi szezonja
Az Ecuador Nagy Attila (kék mezben)jó játékával verte a DASE-t (Fotó: Komárpi Árpád/goool.hu)

Debrecen – Csütörtökön kezdetét vette a szabadtéri kispályás labdarúgó bajnokság őszi szezonja, mindjárt egy vérbeli rangadóval. A „nagyok” hozták a kötelezőket.

Hirdetés

Hirdetés

Victor Security - Real Team csörtével vette kezdetét a kispályás őszi szezon, ahol a Debreceni Péter irányította Real Team gólzáporo mérkőzésen 11-7-re verte az egyre több vereséget számláló Victort. Brnovics, Bogdanovics és Fekete Viktor barátian megosztoztak kilenc gólon, hármat vállalva fejenként, míg Daru és Szapó Péter egy-egy gólt szereztek. A Victor góljait Szádvári (3), Schranz (2) és Gál (2) szerezték. A Füredi Söröző „kitapasztotta” az Esztári Pékség falait, szoktalanul nagy, 23-4-es vereséget mérve rá, többek között Berecz Zsolt 13 (!) góljával. Az Ecuador-Sunland hozta a szokásos „sima” mérkőzését és 6-4-re küzdötte le a DASE-t. Az ECU még a sérült Nagy Szabolcs pár perces játékát is elviselte, Dobosék olykor úgy eldugták a labdát, hogy az ellenfél játékosai azt nagyítóval sem találták meg, ám mégis csak a végén lett biztos a győzelem

Az első osztály további mérkőzésein a  SOFÉM 3-1-re verte a Strike Consulting-ot, míg IPA Police Columbo SE 6-2-es győzelemmel tudta le az Echo Sport elleni meccsét.

Szóljon hozzá!

Hirdetés

.