Elmaradt az Ecu-fória

civishir.hu

2011.06.16. 23:41

Elmaradt az Ecu-fória
Nem a bírón múlt az Ecu veresége

Debrecen – A kispályás bajnokság szuperrangadóján, egy fordulatos mérkőzésen, az Ecuador alulmúlta önmagát és súlyos árat fizetett fegyelmeztlensége miatt.

Hirdetés

Amilyen a Fradi - Újpest, Loki - Nyíregyháza nagypályán, olyan az Ecuador - Füredi (korábban Royal) találkozó a debreceni kispályás labdarugó bajnokságban. Vérbeli rangadó a javából. Pengésebbnél pengésebb játékosok mindkét oldalon, az ország legjobb kispályás menői.  Az "odavágón", egy emlékezetes mérkőzésen az Ecu a kihagyhatatlant is kihagyta és a Füredi, Rezes vezérletével 3-1-re győzött, így Nagy Szabolcsékat fűtötte a visszavágás iránti vágy. Könnyűnek ígérkezett a feladat, hiszen a DVSC vezetése letiltotta a Füredi legjobb játékosainak, Rezesnek, Spitzmüllernek, Korhutnak, Ferenczinek a játékát, köszönhetően a nagypályás bajnoki felkészülésnek. A másik oldalon bár Tisza mégsem lépett pályára, sőt Kerekes sem játszott sérülés miatt, Jeremiás személyében mégis egy újabb kispályás menő érkezett.

Urbin révén hamar megszerezte a vezetést az Ecu és a góltól jól láthatóan megszeppent a Füredi, így szalagon termelték Dobosék a helyzeteket, eredménytelenül. A félidő közepére magához tértek Szécsiék és kiegyenlítetté vált a találkozó, sőt egy potyaszagú góllal, Szűcs révén egyenlítettek is. Sajnos az Ecuador játékosai és csapatvezetői egyre többet foglalkoztak a bírókkal, akik ezúttal nem értek volna meg ennyi figyelmet, tekintettel arra, hogy bár kisebb hibákkal, de kezükben tartották a mérkőzést. A második félidő elején a sérüléséből visszatérő Nagy Csaba piros lapot érően vágta fel a füredis Pozsárt és bár csak sárgát kapott, az első félidőben reklamálásért kapott sárgával együtt már mehetett is zuhanyozni. Noha meglepetésre Dobos zseniális alakítása után Urbin még megszerezte a vezetést, idő kérdése volt, hogy a Füredi mikor darálja be az emberhátrányban játszó Ecuadort. Ami késik, nem múlik: Szűcs, Szécsi Márk és Nagy Róbert góljaival a Füredi megfordította és megnyerte a rangadót. Ha az Ecuador csak fele ennyit foglalkozott volna a külső körülményekkel, akkor Dobosék simán megnyerték volna ezt a találkozót. Bánhatják...

A forduló érdekessége, hogy a tavalyi bajnok Viktor Security 9-1-re kapott ki a Fékcentrumtól, míg a Debreceni Péter vezette Real Team egyre magabiztosabb, ezúttal 15-3-ra nyertek a Strike Consulting ellen. Bojanovics és Fekete Róbert 4-4 gólt vállalt, de Bogdanovics is hintett hármat, sőt a csapatvezető is betalált. Az öregfiúknál a mindig fiatal Suzuki Stop-Dorottya Plókai és Bücs vezérletével 8-2-vel intézte el az El-szállít csapatát.

Az élet nem áll meg, pénteken újabb rangadó következik, az ezer sebből vérző Victor a bénult oroszlán Ecuadort fogadja este fél nyolctól az Agár-pályán.

Ecuador-Sunland - Füredi Söröző 2 - 4 (1-1)
Gólok: Urbin 2, illetve Szűcs 2, Szécsi M., Nagy R.

Tabella:

  

Szóljon hozzá!

Hirdetés