Hirdetés

Egy csapatban a Szakály testvérek, szerdán jön Dzsudzsák

civishir

2010.12.28. 21:55

Egy csapatban a Szakály testvérek, szerdán jön Dzsudzsák
Gosztonyi remekelt, a Túrós Batyu továbbment (fotó: realtemkupa.hu)

Debrecen – A Real Team Kupa második napján ismét megteltek a Hódos lelátói. Magabiztosan jutott tovább a házigazda, oktatott a Koroknai Autósiskola, kiesett a Hungarotarg és a nánási Flamingó.

Hirdetés

Hirdetés

Már a délelőtti kezdésen több százan ültek a Hódos lelátóin, és a nézők száma a nap folyamán még tovább nőtt, ami nem csoda, hiszen újra nagyszerű mérkőzéseket és nevesebbnél nevesebb játékosokat láthatott a nagyérdemű.

Focistákat is oktatott az autósiskola

A főszervező Debreceni Péter csapata, a Real Team FC „nagyobb” nevek nélkül, de simán lépett túl a csoportmérkőzéseken, és várhatja a csütörtöki randevút a Főnixben. A D csoportban a Koroknai Autósiskola csapata nevéhez méltóan szerepelt, és oktatva jutott tovább. A Lovas Mártont, Ludánszky Istvánt, a békéscsabai Pozsár Gábort is a soraikban tudó „újvárosi” fiatalok három győzelemmel intézték el a vetélytársakat. A második - még szintén továbbjutást érő - helyért nagy küzdelmet folytattak a csapatok, a Bugya Autósiskola 7-1-es legyőzésével végül a hajdúszoboszlói Propán jutott tovább a középdöntőbe. A csoport és nap negatív szenzációját a Hungarotarg okozta, amely mindössze egy pontot szerezve búcsúzott a tornától.

Nem kért, de kapott batyut a Nemzeti Étterem

A „halálcsoport”, az E csoport mérkőzései hozták a legtöbb látványosságot és küzdelmet a második napon. Ez nem is csoda, hiszen a kaposvári Túrós Batyu, a tiszafüredi Nemzeti Étterem, a hajdúnánási Flamingó és a DEAC kispályás csapata egyaránt továbbjutási reményekkel indult a harcba. A vicces nevű kaposváriak a Szakály testvérekkel, Gosztonyi Andrással, Huszákkal a soraikban látványos és magabiztos játékkal, két győzelemmel és egy döntetlennel nyerték meg a csoportot. Különösen a mi Szakályunk volt elemében, briliáns megoldásokkal jelezte a helyszínen szurkoló Szima Gábornak, hogy távol már kijevi „kiruccanása”. A csoport második helyéért vívott küzdelemben a Szitkó irányította Flamingó alulmaradt a Faggyas Milán, Tóth Tibor és Pataki vezette Nemzeti Étteremmel szemben, míg az egyetemisták meglepetésre pont nélkül zárták a tornát. Ahol a kispadon olyanok ülnek, mint a Katona fivérek, Makray Balázs vagy Köstner, és mind civilben, ott nehéz az élet a pályán...

Hazatér Dzsudzsi

Akinek a keddi sztárparádé esetleg kevés volt, az készüljön a szerdai csoportküzdelmekre, mert magyar pályán ritkán látott élményekben lesz része. Pályára lép Magyarország legjobb, Debrecen legkedvesebb játékosa, a potom tízmillió eurót érő Dzsudzsák Balázs és a Victor Security. De láthatjuk Tisza Tibort, Urbin Pétert a Real Team-All Star csapatában, vagy akár Nagy Zsoltot a Laboncfában. December 29-én mutatkozik be szintén a Szuper Divatáruház, a tavaly megcsodált MTK-s fiatalokkal a soraiban, vagy a futsalos és strandfoci válogatottakat afelvonultató és a makói „kis” Real Team Kupát megnyerő Kohárik is.

Szerdán újabb három csoport küzdelmeit bonyolítják le, és a nap végére kialakul a legjobb tizenhat mezőnye, mely csütörtökön már a Főnix Csarnokban küzd tovább az elsőségért. A csoporttalálkozók 10 órakor kezdődnek.

A torna menetrendje megtekinthető ide kattintva.

Galéria

Szóljon hozzá!

Hirdetés

.