Hirdetés

Hirdetés

Dzsudzsákéknak is szenvedni kell a Főnixért

civishir.hu

2010.12.29. 09:28

Dzsudzsákéknak is szenvedni kell a Főnixért
Dzsudzsiékat már a csoportban érhetik meglepetések

Debrecen – Részben a véletlen, részben a szervezők akarata hozta úgy, hogy a Real Team Kupa selejtezőinek harmadik napja tartogassa a legtöbb izgalmat. Jön Dzsudzsák és a fél NB I. Mindenki a Hódosba!

Hirdetés

Hirdetés

Debreceni Péter eddig telibe talált, amikor a bwin.com fogadásai kapcsán esélylesőre kértük. Ezúttal azonban nehezebb dolga van a Debrecenben zajló szupertorna főszervezőjének, hiszen szerdára a legkiegyenlítettebb csoportokat láthatja a nagyérdemű. Az elsőben, az F-ben rögtön Dzsudzsákék szerepelnek, a Victor Security, mely ezúttal is bombaerős felállásban érkezik elhódítani a bajnoki címet, ami tavaly ugyebár nem sikerült. Dzsudzsi mellett a Kenesei testvérek viszik a prímet a szolnoki színeket képviselő csapatban, melynek legnagyobb riválisa a csoportban a Tisza, Bogdanovics, Jeremiás, Urbin, Völgyi nevével fémjelzett M3 Outlet-Realt Team lesz. Nem szabad azonban leírni az Armada Futsal és a Zsidi Kft. csapatait sem, előbbiek például a nyíradonyi Huszárok NB I-es futsalcsapatot jelentik, és számukra segítségül a hazai pálya előnyéhez még egy szaktekintély, Kozma Mihály volt szövetségi kapitány is járul.

Az utolsó két csoportban annyira kiegyenlített a mezőny, hogy Debreceni Péter, aki eddig százsszázalékos tippeket adott a Cívishírnek, már nem volt annyira magabiztos a szerdai találkozók várható kimenetelét illetően. A G jelű kvartettben Goldvin Pluss néven fut a fél Mezei-Vill, kiegészülve strandfoci válogatottakkal, a Laboncfa karcagi gárdája régi ismerős, a Tomi és barátai vecsési nagy- és kispályás menőkből áll, az Orin Hungary pedig Vaskó Tamásék és más NB I-es játékosokat vonultat fel.

Ha a G csoport első hallásra még nem tűnne elég erősnek, akkor végezetül következik a H, mely a végső győzelemre is esélyes gárdákat ugraszt egymásnak. Bárányos Zsolt Koharik FC-je, valamint a tavalyi közönségkedvenc, a brazilos szépséggel futballozó, MTK-sokból álló Szuper Divatáruház , illetve a hallássérültek válogatottja mind pályázhat a végső sikerre, de már ma kieshet.

– Hogy mi lesz ma? Harakiri! – így Debreceni Péter, a Real Team-kupa atyja.

A szerdai küzdelmekkel a Hódosnak búcsút int a mezőny és a közönség, a csütörtöki rájátszást ugyanis már a Főnix Csarnokban rendezik meg.

A részéletes programért katt ide!

Szóljon hozzá!

Hirdetés

.