Hirdetés

Dzsudzsák gólparádéja küldte haza Szakályékat

civishir.hu

2010.12.30. 14:23

Dzsudzsák gólparádéja küldte haza Szakályékat
A Főnixbe nőtte be magát a Real Team-kupa! (Fotó: civishir.hu)

Debrecen - Már délelőtt is erős félház volt a Főnixben, ahol javában zajlik a Real Team-kupa végső, egyenes kieséses szakasza. Megvan már a legjobb nyolc, az izgalmak fokozódnak. Este nyolcig tart a focishow, a belépés ingyenes!

Hirdetés

Hirdetés

Csütörtökön délelőtt a címvédő Füredi Söröző csapata avatta fel a Real Team-kupa számára a debreceni a Főnix Csarnokot, a csoportküzdelmeket ugyanis még a szomszédos Hódosban rendezték. Az ifjabb Szima Gábor által menedzselt, Varga Józsefet, Bódi Ádámot és Rezes Lászlót is felvonultató csapat a vártnál ugyan nehezebben verte a derecskei Disastert, de küldetését részben teljesítve biztosította helyét a legjobb nyolc között.

Pikáns csatát hozott a Dzsudzsák Balázs vezérelte Viktor Security és a Szakály testvérek nevével fémjelzett Túrós Batyu. Az 5-2-es végeredmény nem tükrözi hűen a játék képét, hiszen nagyon szoros csatát láttunk, a végén ment el a kaposvári hajó, amikor vészkapussal küzdöttek az egyenlítésért Szakályék. Dzsudzsákék skalpjára a lokista fiatalokkal felálló Koroknai Autósiskola pályázik a negyeddöntőben.

A tavalyi második Ecuador imponáló magabiztossággal masírozott a legjobb nyolc közé, s immár nem csak a végső győzelem a cél Sándor Tamásék számára, hanem az is, hogy a góllistát vezető ifjabb Bencsik Andrásból gólkirályt faragjanak. A debreceni gárdának a negyeddöntőben a legjobb tudására lesz szüksége, hiszen riválisa az MTK-ifjoncokból álló Szuper Divatáru lesz.

A nyolcaddöntők nagy vesztese a Tisza Tiborral és Igor Bogdanoviccsal felálló M3 Outlet-Real Team volt, mely a tiszafüredi Nemzeti Étterem csapatával szemben vérzett el. Debreceni Péter főszervező azonban még örömét lelheti a másik Real Teamben, mely kifejezetten jó játékkal lépett tovább.

A negyeddöntők 14.30-tól kezdődnek, az elődöntők 17 órától, a bronzmeccs 18.15-től, a finálé pedig 19 órától. Kedves olvasóink, ne habozzanak, irány a Főnix!

Szóljon hozzá!

Hirdetés

.