Hirdetés

Debrecenben nem dobbant a Fradi-szív

civishir.hu

2014.12.29. 09:14

Debrecenben nem dobbant a Fradi-szív
A Max Bernard csapata (Fotó: realteamkupa.hu)

Megvan a Real Team Kupa első nagy kiesője.

Hirdetés

Hirdetés

Vasárnap újabb három csoporttal folytatódtak a XIV. Real Team kispályás labdarúgó torna küzdelmei, ezúttal talán még nagyobb csatákkal, de főleg meglepetésekkel, mint a szombati nyitónapon.

A D-csoportban a diósgyőri Bacsa Patrik vezette FC Joro és a címvédő Mates fej fej mellett lépett tovább a középdöntőbe. Az E-csoport beváltotta az előzetes várakozásokat, sőt fel is múlta: meglepetésre a legkevesebbre taksált debreceni csapat, a Max Bernardo Autószervíz (Pallai Zsolt, Varga Dániel, Buka Bence, Bagi Tamás, Bíró Tamás) a fiataljait elhozó futsal magyar bajnok Meze-Vill-t, a Berecz Zsolt mellett számos kis- és nagypályás menőt felsorakoztató hajdúszoboszlói Hotel Silvert és a budapesti Kohárikot is legyőzve magabiztosan nyerte a csoportot. Ez utóbbi csapat kiesése volt a nap szenzációja is: a fradista Jova Leventével a kapuban, a szintén zöld-fehér színekben pallérozódó Busai Attillával a soraiban, a Victor Securityből megismert Farkas-testvérekkel és Polyák Balázzsal vagy a dunaújvárosi Jakab Dáviddal együtt sem tudott maradandót alkotni, és búcsúzott a tornától. A csoport második helyét egyébként a Hotel Silver kaparintotta meg, míg a berettyói futsalosok szégyenszemre utolsók lettek csoportjukban. Az F-csoportban a Vadnai Dániellel is erősítő budapesti After és a tavalyi döntős karcagi Laboncfa jutott tovább a keddi egyenes kieséses szakaszba.

Hétfőn sem maradunk izgalmak nélkül: láthatjuk a – remélhetőleg Dzsudzsák Balázst is a soraiban tudó – Victor Securityt, a tiszafüredi Nemzeti Étterem csapatát, a volt ecuadoros Nagy-testvérekkel és a kapuban Katona Gergővel erősítő Diána Holdingot, vagy a rendre masszív csapatot kiállító Szuper Divatáruházat is, hogy a tornát szervező Debreceni Péter csapatáról ne is beszéljünk.

A mérkőzések változatlanul délelőtt 10 órakor kezdődnek. A tornát élőben ITT LEHET követni.

Szóljon hozzá!

Hirdetés

.