Hirdetés

Az Armada bevette Szegedet, a Mezei-Vill simán verte a Győrt

civishir.hu

2011.11.01. 08:36

Az Armada bevette Szegedet, a Mezei-Vill simán verte a Győrt
Bereczék szegeden nyertek (Fotó: szegedma.hu)

Debrecen – Tökéletes hétvégét tudhatnak maguk mögött megyénk futsalos csapatai, hiszen a DEAC bravúros győzelmet aratott Szegeden, míg Trencsényiék a nagy ellenfél, Győrt fektették két vállra.

Hirdetés

Hirdetés

A Kozma-csapat fordulatos mérkőzésen Fekete Viktor gólerős játékával nyerte meg a mérkőzést Szegeden. A második félidő közepéig tudta tartani a lépést az Armadával, ám 3-3-nál előbb Berecz lőtt gólt egy szemfüles labdaszerzésből, majd Fekete mattolta kétszeri is a hazaiakat, akiknek a végén csak a szépítésre futotta (4-6).

Férfi futsal NB I 7. forduló:
UTC-Junior Sport – DEAC 4-6 (2-2).
Szeged, újszegedi sportcsarnok, 500 néző. Vezette: Medovarszki, Viczián, ifj. Kormányos.
UTC: Tombácz – Trucz, Hernády, Hegyesi, Tóth. Csere: Béry, Dürgő, Bullás, Juhász, Bitó, Szabó, Pataki. Vezetőedző: Szitkó Róbert. Megbízott edző: Brinszky Adrián.
DEAC: Szalánczi – Tomescu, Szécsi, Angyalos, Fekete. Csere: Nagy Zs., Siska, Puie, Kiss A., Berecz, Szentjobbi, Ghete (kapus). Vezetőedző: Kozma Mihály.
Gólszerzők: Tóth (16′, 17′, 34′, 40′), ill. Fekete (2′, 4′, 35′, 38′), Siska (25′), Berecz (35′).
Sárga lap: Tóth (9′), Hegyesi (34′), ill. Fekete (6′).

Brinszky Adrián: Ugyanúgy nézett ki a meccs, mint a többi hazai, mi domináltunk, ám a forgatókönyv nem úgy alakult mint korábban. Megvoltak a helyzeteink de két kontrából gólt kaptunk. Vissza tudtunk jönni a meccsbe, lélektani előnybe kerültünk, mégsem éltünk vele, és súlyos hibákat követtünk el hátul, amit az ellenfél könyörtelenül kihasznált. A mérkőzés összképe alapján 3-3-nál megelégedtem volna egy döntetlennel, azonban egy súlyos hiba eldöntötte a meccset. A héten igyekszünk javítani pénteken a Vasas ellen.
Kozma Mihály: Rendkívül nehéz mérkőzés volt, hiszen egy nagyon jó erőkből álló hazai csapatot sikerült legyőznünk. Játékosállomány tekintetében nekem úgy tűnt, még jobb erőkből is áll a Szeged nálunk, ezt szervezettséggel és lelkesedéssel próbáltunk ellensúlyozni. A második félidőben nagyon okosan futsaloztunk, nem sürgettük a játékot, kivárásra játszottunk, és ez meghozta gyümölcsét.

A Győr egy félidőn keresztült tudta tartani a lépést a rendkívűl jó benyomást keltő és a bajnokság eddigi legjobb játékát nyújtó Berettyóújfalu ellen. A második félidőben Lovasék fokozták az iramot és Michel gólerős játékával megérdemelten verték a tavalyi bajnokot.

MVFC BERETTYÓÚJFALU – RÁBA ETO 7-3 (2-1)
Berettyóújfalu, Pálfi István Rendezvénycsarnok, 1000 néző
Játékvezetők: Farkas Balázs, Solymosi András, Janitz Gergő
MVFC: Pallai Gábor - Lovas Norbert, Nagy István, Trencsényi János, Melo José Michel. Cserék: Da Silva Mendes Leonardo, Gál István, Nagy Roland, Póta Balázs, Nagy Tamás, Szabó Péter, Tihanyi Csaba. Edző: Turzó József
Rába ETO: Matkovics Gábor - Hernandez Sosa (Mincho) Elio Fabian, Al-Ioni Ion, Dobre Gabriel, Cardoso De Lina Jeferson. Cserék: Harnisch Ákos, Dróth Zoltán, Lódi Tamás, Gyurcsányi Zsolt, Csopaki István, Szeghy Szabolcs, Bárdosi Hunor Edmond. Edző: Artur Fernando Dos Santos Melo
Gólszerzők: 4. perc Michelzinho, 5. perc, Nagy T., 18. perc, Harnisch Á., 23. perc Michelzinho, 27. perc Harnisch Á., 33. perc Michelzinho, 34. perc Michelzinho, 34. perc Gyurcsányi Zs., 37. perc, Michelzinho, 40. perc Michelzinho
Sárga lap: 15. perc Dróth Zoltán, 20. perc Matkovics Gábor
Piros lap: 40. perc Dobre Gabriel

További eredmények:
Admirál-Haladás VSE – MAFC BME Docler Akadémia 10-3 (5-2)
Colorspectrum Aramis – Rubeola FC Csömör 9-4 (3-1)
Gödöllői Bikák – Nagykáta SE Futsal Káta-GSM 5-2 (4-0)
Pénteken játszották: Vasas 1988 Déli Futsal – Üllő FC Cső-Montage 2-0 (0-0)

Szóljon hozzá!

Hirdetés

.