Hirdetés

A debreceni Armadának komoly céljai vannak!

mti

2011.08.22. 13:31

A debreceni Armadának komoly céljai vannak!
Kozma Mihály ismét itthon alkothat nagyot (Fotó: civishir.hu)

Debrecen – A Nyíradonyi Huszárok helyén induló DEAC Armada Futsal Club fiatal, de ütős gárdával kezdi meg első szezonját a legmagasabb osztályban.

Hirdetés

A hétfői, bemutatkozó sajtótájékoztatón kiderült, hogy a Kozma Mihály szakmai igazgató nevével fémjelzett csapatban többségben vannak a helyi és Hajdú-Bihar megyei kötődésű játékosok, akik közül többen is a Debreceni Egyetem hallgatói. Az eseményen együttműködési megállapodást kötött a klub az Alföld Televízióval, így hazai összecsapásait az internet segítéségével az egész világon élőben lehet majd követni. Ugyancsak egyezség született az Armada és a Debreceni Egyetem között, melynek köszönhetően az egyesület a DEAC önálló szakosztálya lesz a jövőben, és szeretne minél több egyetemistát soraiban tudni.

Kozma Mihály korábbi szövetségi kapitány elmondta, hogy tizennégy esztendő után tért vissza szülővárosába, ami nagy örömöt okoz számára. A szakember fél éve dolgozik a keret jelentős részével, ez idő alatt szerinte sikerült lerakni az alapokat. A legutóbbi bajnokságban a Huszárokkal a nyolc között végzett Kozma, aki a jövő héten kezdődő bajnokságban a négy közé akarja juttatni az Armadát.

A tavalyi ezüstérmes Mezeivill Berettyóújfalut nemrég két edzőmeccsen is legyőző Armada Üllőn kezdi meg a hazai pontvadászatot jövő hétfőn, majd szeptember 12-én a Vasast fogadja.


 

Szóljon hozzá!

Hirdetés