Hirdetés

Hirdetés

A debreceni Armada nem bírt a Vasassal

civishir.hu

2011.09.12. 20:25

A debreceni Armada nem bírt a Vasassal

Debrecen – A futsal bajnokság 2. fordulójában rosszul sikerült a DEAC-Armada Futsal Club bemutatkozása; hazai pályán szenvedett vereséget a Vasas gárdájától. A Mezei-Vill győzött.

Hirdetés

Hirdetés

Az 1. fordulóban az Üllő FC Cső-Montage ellen idegenben elért bravúros, 4-4-es döntetlen után, hazai pályán is bemutatkozhatott a DEAC. A Vasas az 12. percben Füzy Zsolt révén szerzett vezetést, amelyre az első félidőben nem érkezett hazai válasz. A második félidőben, a 27. percben Sánta János még egyenlíteni tudott, ám egy percen belül reagált a fővárosi gárda és Füziy második góljával ismét vezetett, sőt a mérkőzés végén Fülep Norbert is betalált a debreceni kapuba, így 3-1-re nyert a vendégcsapat.

A következő fordulóban, szeptember 19-én Gödöllőre látogat a Debrecen.

DEAC-Armada Futsal Club - Vasas 1988 Déli Futsal 1-3 (0-1)
Debrecen, 300 néző
vezette: L. Tóth (Takács, Veres)

A mérkőzés jegyzőkönyvéért KATT IDE

Az MVFC Berettyóújfalu szintén hazai pályán fogadta a Colorspectrum Aramis gárdáját és Trencsényiék 3-1-es első félidőt követően 4-3-ra győzötek a forduló rangadóján. A hazai gólokat Nagy István, Nagy Roland, Melo és Trencsényi szerezték. A Mezei-Vill két forduló után két győzelemmel és 6 ponttal áll a bajnokságban.

MVFC Berettyóújfalu - Colorspectrum Aramis 4-3 (3-1)
Berettyóújfalu, 1000 néző
vezette: Nagy Róbert, (Pápai, Takács)

A mérkőzés jegyzőkönyvéért KATT IDE

Szóljon hozzá!

Hirdetés

.