Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szép győzelemmel zárta az alapszakaszt a debreceni gárda

| 2015. 02. 01. | 21:33:56
A java csak ezután következik. Február 10-én dobbanjon a debreceni szív!
Szép győzelemmel zárta az alapszakaszt a debreceni gárda
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ladányi Balázs két parádés góljával győzte le az alapszakasz-győztes Miskolcot a DHK a MOL-liga alapszakaszának utolsó fordulójában. Mindkét csapat számára tét nélküli volt az összecsapás, de aki a hokiban jártas, az tudja, hogy ebben a sportban nincs barátságos meccs, ez sem volt az utolsó másodpercig izgulni kellett. A miskolciak ugyan több alapemberüket pihentették, ám a debreceni siker értékét ez nem csökkenti. A DHK újonc, mi több teljesen újonnan, a nyáron összeált alakulatként harcolta ki a rájátszásba jutást, és ez megsüvegelendő teljesítmény.

A MOL-liga rájátszásának szabálya szerint a Miskolc és az alapszakaszban második helyezett Dunaújváros "alanyi jogon" elődöntős, a 3-6. helyezettek pedig külön két győzelemig tartó párharcot vívnak a legjobb négy közé kerülésért. A debreceniek a negyen helyen végzett Brassóval találkoznak. A szabályok szerint Debrecenben kezdenek a csapatok, majd két meccset rendeznek Erdélyben, tehát ott dől el a párharc. Február 10-én játsszák a debreceni derbit, dobbanjon a DHK-szív a Tócóskertben.

Debreceni HK-Miskolci Jegesmedvék 2-1 (2-0, 0-0, 0-1)
500 néző, vezette: Haszonits, Halassy, Soltész, Sipos.
DHK: BOROGYIN – Jemeljanov, Csíki (1), LADÁNYI 2, Könczei (2), Berta (1) – Voronov, Szadikov, Kaszkov, Sijka, Kuriljuk – Tőkési, Prakab, Barabás, Vaszjunyin, Dancsfalvi – Okos, Wéber. Edző: Jevgenyij Muhin
Miskolc: Duschek – Becze (1), Boyle, Szilágyi, Cohen, Miskolczi – Láda B. (1), Vojtkó, Roczanov, Tóth 1, Nagy – Láda P., Dósa, Ritó, Fliszár, Popovics. Edző: Majoross Gergely.
Kiállítások: 6, illetve 2 perc.

Mesterszemmel

Jevgenyij Muhin: - Remek csapatot sikerült legyőznünk, a Miskolc nem véletlenül nyerte meg az alapszakaszt. Taktikusan, fegyelmezetten játszottunk, ez bizakodásra adhat okot a folytatást illetően. Új csapat lévén összességében, azt hiszem, elégedettek lehetünk az ötödik hellyel. Úgy érzem, az Brassó ellen is van esélyünk, és egy biztos: keményen felkészülünk a harcra!

Majoross Gergely: - Furcsa összeállításban és kevesen léptünk pályára Debrecenben, arra voltam kíváncsi, hogy bizonyos játékosok milyen benyomást tesznek rám. Nos, volt olyan, akitől azt kaptam, amit elvártam, de akadt olyan is, akitől nem. Ebből majd levonjuk a következtetéseket. Az első harmadban nagy volt a zűrzavar a sorainkban, a második és harmadik harmadban azonban már felvettük a játék ritmusát, de adósak maradtunk a befejezésekkel. A Debrecen a legjobb csatárának köszönhetően nyerte meg a meccset.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Jól haladnak a közterületi munkák Hajdúszoboszlón
Jól haladnak a közterületi munkák Hajdúszoboszlón
Térköveznek, parkolókat alakítanak ki, rendbe teszik a kosárlabdapályát.
Hirdetés
Hirdetés
Gazdaság
Újabb üzemanyagárstop jöhet
A jövő héten kiderül, hogy a kormány mit lép.
Debreceni szakképzés: sikeres együttműködés a Manz Hungary Kft.-vel
A vállalat és a szakképzési centrum egymásra talált.
A gazdaság növekedéséről beszélt a nemzetgazdasági miniszter Debrecenben
Nagy Márton szerint a magyar gazdaságnak lételeme, hogy a járműiparban sikerüljön az elektromos átállás.
Hirdetés
Hirdetés
Támogatott tartalom
A cirkuszművészet esszenciáját láthatják Debrecenben
A cirkuszművészet esszenciáját láthatják Debrecenben
A Magyar Nemzeti Cirkusz világsztárokkal mutatja be jubileumi műsorát.