Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Megint kikapott a Debrecen

| 2014. 09. 28. | 22:56:14
Csak egy kicsi hiányzik az üdvösséghez.
Megint kikapott a Debrecen
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A MOL-ligában a DHK a tavalyi bronzérmes Miskolcot fogadta. Az első harmadban abszolút kiegyenlített játékot láthattunk. A debreceniek a ziccerek alapján talán közelebb álltak a gólszerzéshez, csak az bizonyos „kicsi plusz” hiányzott a közönség boldogságához. A másodikban már tempót váltott a Miskolc, és védekezésre kényszerült a hazai egylet, de tartotta magát.Egészen addig, amíg a harmad derekán egy perc alatt kétgólos előnyt hoztak össze a Jegesmedvék. A játékrész végén hirtelen feltámadásnak lehettünk tanúi, a Berta-Ladányi duó visszahozta a meccsbe a debrecenieket. A befejező játékrészben mindent beleadott a DHK, de jól védekezett a Miskolc, gólt is lőtt, majd nem hagyott rést. Muhin mester - az izgalmakat fokozva - már öt perccel a vége előtt, emberelőnyben a kapust is lehozta, de a korong sokszori próbálkozás után sem talált utat a miskolci kapuba.

A debrecenieknek ezúttal is csak egy kevés  hiányzott a sikerhez. Kissé demoralizáló az újabb vereség, de az élet megszépülhet, mert a csapatnak van tartása, csak nyerni nem tud még…

MOL-liga, alapszakasz:
Debreceni HK-Miskolci Jegesmedvék   1-3 (0-0, 1-2, 0-1)
Debrecen, 500 néző, vezette: Haszonits, Varjú, Soós, Kormos.
DHK: GYETLOV  – Csíki, Emeljanov, Könczei (1), Berta (1), LADÁNYI 1 – Voronov, Koriljuk, Odnoga, Kaskov, Sadikov – Tőkési, Wéber, Dancsfalvi, Barabás, Okos – Orosz. Edző: Jevgenyij Muhin.
Miskolc: DUSCHEK – Popovics, Nagy K., Láda B., Vojtko, Dósa – Boyle, Metcalfe, Cohen (1), Becze (1), Dudas 1 (1) – Gőz, Sagert (1), Hajós 1, Tóth A. (1), Dansereau 1 – Roczanov, Szilágyi, Láda P., Miskolczi, Fliszár. Edző: Majoross Gergely.
Kiállítás: 10, illetve 10 perc.

Mesterszemmel

Jevgenyij Muhin: - Szoros meccset játszottunk egy nagyon jó csapat ellen. Megint kikaptunk, de semmi pánik. Azon dolgozunk, hogy kihozzuk magunkból azt, ami bennünk megvan a győzelmekhez.
Majoross Gergely: Erőfölényünk volt az ellenféllel szemben, ez a második harmadban mutatkozott meg, amikor elmentünk két góllal, de az utolsó másodpercekben kapott góllal visszahoztuk a Debrecent a meccsbe. Onnan nyílt volt a csata, nekünk is, a hazaiak is volt helyzetük, mi jöttünk ki jobban a végjátékból. Ennyi. Nehéz meccs volt.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Jól haladnak a közterületi munkák Hajdúszoboszlón
Jól haladnak a közterületi munkák Hajdúszoboszlón
Térköveznek, parkolókat alakítanak ki, rendbe teszik a kosárlabdapályát.
Hirdetés
Hirdetés
Gazdaság
Újabb üzemanyagárstop jöhet
A jövő héten kiderül, hogy a kormány mit lép.
Debreceni szakképzés: sikeres együttműködés a Manz Hungary Kft.-vel
A vállalat és a szakképzési centrum egymásra talált.
A gazdaság növekedéséről beszélt a nemzetgazdasági miniszter Debrecenben
Nagy Márton szerint a magyar gazdaságnak lételeme, hogy a járműiparban sikerüljön az elektromos átállás.
Hirdetés
Hirdetés
Támogatott tartalom
A cirkuszművészet esszenciáját láthatják Debrecenben
A cirkuszművészet esszenciáját láthatják Debrecenben
A Magyar Nemzeti Cirkusz világsztárokkal mutatja be jubileumi műsorát.