Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Komoly erőpróba előtt a Debreceni Egyetem elit csapatai

| 2021. 03. 05. | 17:31:00
Kár, hogy nem lehetnek nézők a lelátókon...
Komoly erőpróba előtt a Debreceni Egyetem elit csapatai
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Hazai pályán játszik rangadót a Debreceni Egyetem remek formában lévő kosárlabdacsapata. Szintén itthon küzdenek a pontokért a kézisek, a női röplabdázók és a floorballosok. A jégkorongozók az UTE otthonában folytatják a rájátszást. A női futsalosok a fővárosba, a rögbisek Kecskemétre utaznak.

Kosárlabda – a címvédő ellen folytathatják

Az előző bajnokság győztesét, a Falcót fogadja a kiváló formában lévő DEAC kosárlabdacsapata az NB I A-s bajnokságban. Az egyetemisták zsinórban hét találkozót nyertek meg, ezzel feljöttek a harmadik helyre, míg a szombathelyiek a második pozíciót foglalják el, így igazán nagy rangadó várható az Oláh Gábor utcai csarnokban szombaton 18 órakor kezdődő rangadón. Kár, hogy nem lehetnek nézők a lelátókon.

Jégkorong – eddig kettőből kettő

Már a rájátszás küzdelmei zajlanak az Erste Ligában, a Debreceni Egyetem jégkorongozói a negyeddöntőben az UTE ellen játszanak a továbbjutásért. Az első két hazai mérkőzést hozták a hajdúságiak: kedden 3-2-re, szerdán 4-3-ra nyertek a Debreceni Jégcsarnokban, így összesítésben 2-0-ra vezetnek a négy győzelemig tartó párharcban. Hétvégén következik két találkozó Újpesten, szombaton és vasárnap is 18.30-kor lépnek pályára a felek.

Labdarúgás – hatpontos meccs

Nem sikerült rosszul az elmúlt közel két hét a DEAC labdarúgócsapata számára, hiszen először nagy meglepetésre nyert a jó formában érkező Szolnok ellen, majd Győrben kevés hiányzott a pontszerzéshez, szerdán pedig 1-1-es döntetlent játszott a feljutásra esélyes Gyirmót ellen. Sándor Tamás tanítványai legközelebb kiesési rangadót vívnak a KBSC otthonában, a találkozót vasárnap 17 órakor rendezik Kazincbarcikán.

Kézilabda – a Pick Szeged fiataljai érkeznek

Szombaton 18 órakor a Pick Szeged U22-es gárdáját fogadják a Debreceni Egyetem kézilabdázói az NB I/B-s bajnokság 15. fordulójában. A csongrádi klubot nem kell senkinek bemutatni, hiszen a felnőttcsapatuk évek óta meghatározó szerepet tölt be a sportágban, és nagyon erős az utánpótlásuk is. A másodosztályban vitézkedő együttesükben is többnyire olyanok játszanak, akik rendre az első kerettel készülnek. A vendégek jelenleg a hatodik, míg a mieink a tízedik helyen állnak a tabellán, ám mindössze három pont a különbség. A két csapat őszi mérkőzését a szegediek nyerték 29-23-ra, pedig a félidőben még döntetlen volt az állás. Azon a találkozón Bíró Ádám öt gólt szerzett.

Futsal – győzelemre hajtanak

Szombaton 20 óra 15 perckor a TFSE otthonában játszik rangadót a listavezető DEAC női futsalcsapata. Üveges Katalinék két ponttal vezetnek fővárosi riválisuk előtt, így nagyon küzdelmes találkozó várható hétvégén, hiszen a hazaiak vélhetően mindent megtesznek, hogy az első helyre ugorjanak a tabellán, ezt azonban a mieink szeretnék megakadályozni.

Röplabda – hazai pályán a pontokért

Vasárnap 11 órakor az SBTC együttesét fogadják a DEAC női röplabdázói az NB II Keleti csoport alsóházában, ahol a bennmaradásért zajlanak a küzdelmek. A mieink jelenleg a negyedik helyen állnak, míg a salgótarjániak az utolsó helyen tanyáznak a hatcsapatos csoportban.

Rögbi – Kecskemétre utaznak

Hosszú kényszerszünet után hétvégén végre ismét pályán a Debreceni Egyetem főleg külföldi hallgatókból álló rögbicsapata. A mienk első sikere még várat magára, de a szombaton 13 órakor Kecskeméten rendezendő NB I-es bajnokin győzelemre hajtanak a fiatalok.

Floorball – ismét pályán a csapat

A csonka bajnoki szezon folytatásában sok elmaradt találkozót kell pótolnia a Debreceni Egyetem floorballcsapatának. Két héttel ezelőtt az ARES elleni bajnokit sikerült végre lejátszani, most a Cartoon Heroes ellen lépnek pályára a mieink szombaton 17 órakor a Kecskeméti János Sportcsarnokban.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Karambol a Bartók Béla úton: egy ember roncsba szorult
Karambol a Bartók Béla úton: egy ember roncsba szorult
Ütközés a debreceni kereszteződésben.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Gazdaság
Esővízgyűjtők: 70,4 milliót költenek ötezer tartályra
Eredményes volt a debreceni önkormányzat közbeszerzése.
Indul a Kuponözön a SPAR üzleteiben
Vásárolj legalább 5000 forintért április 25-től a SPAR és INTERSPAR üzletekben, és a kasszánál 300 forintos kedvezménykupont kapsz, amelyet a következő heti vásárlásaid alkalmával válthatsz be!
Hirdetés
Hirdetés
Támogatott tartalom
Különleges ajánlatok a Miele 125 éves születésnapja alkalmából már Debrecenben is
Különleges ajánlatok a Miele 125 éves születésnapja alkalmából már Debrecenben is
Nemcsak csúcskategóriás, hanem belépő kategóriás készülékek is elérhetők.
Vágányszabályozás a DKV Zrt-nél: beszerzési hirdetmény
Vágányszabályozás a DKV Zrt-nél: beszerzési hirdetmény
Négy debreceni helyszínen van szükség munkavégzésre az 1-es villamos vonalán.
Épülethomlokzat-felújítás a Hatvan utcán
Épülethomlokzat-felújítás a Hatvan utcán
A Debreceni Vízmű Zrt. pályázata.
A testi, lelki egészség jegyében indítja az idei szezont a Zsuzsi
A testi, lelki egészség jegyében indítja az idei szezont a Zsuzsi
Ép testben ép lélek! szlogennel nyitja meg a 2024-es szezont a Zsuzsi Erdei Vasút, ami május 1-jén indítja menetrend szerinti járatait.