Hirdetés

Négy napig olcsóbban mozizhatunk Debrecenben (is)

civishir.hu

2017.10.25. 13:34

Négy napig olcsóbban mozizhatunk Debrecenben (is)
Képünk illusztráció (pixabay.com)

Itt a hatodik Cinema City Filmünnep.

Hirdetés

Hirdetés

  • Időpont

    2017.10.26. 10:00

  • Helyszín

    4026 Debrecen, Péterfia utca 18.

A Cinema City hatodik alkalommal rendezi meg minden fővárosi és vidéki mozijában négynapos eseménysorozatát, a Cinema City Filmünnepet, írják közleményükben.

Október 26. (csütörtök) és 29. (vasárnap) között a nézők 790 forintért (2D vetítés) és 990 forint plusz szemüveg (3D vetítés) áron vásárolhatnak jegyet több mint 40 különféle filmre, melyek közül hatot premier előtt, négyet premieren mutat be a mozihálózat. Az IMAX jegyek 990 forintba, a VIP jegyek 3.210 (2D) és 3.490 (3D) forintba kerülnek majd.

Mint már korábban írtuk, premier előtt debütál a Filmalap támogatásával létrejött Budapest Noir. Bár Debrecenben az Apolló moziban adják október 26-án először, országszerte rendeznek közönségtalálkozót, ahol  szereplőivel, Kolovratnik Krisztiánnal, Tenki Rékával, Dobó Katával valamint a rendezőnővel, Gárdos Évával futhatnak össze a nézők.

Izlandi horrortól a francia vígjátékig több európai film is premier előtt debütál a Cinema City Filmünnepen, Debrecenben az Emlékszem rád.

Premieren mutatja be a Cinema City George Clooney rendezésében a Suburbicon-t. A Coen testvérek forgatókönyvéből készült filmben olyan neves színészek alakítása látható, mint Matt Demon, Julianne Moore vagy Oscar Isaac. Szintén a Filmünnep alatt debütál Daniel Radcliff új filmje, a megtörtént esemény alapján készült Dzsungel, de a Fűrész című horror legújabb része is.

A Cinema City Filmünnep előadásaira jegyvásárlás a pénztárakban, a www.cinemacity.hu oldalon vagy Simple applikáción keresztül lehetséges. Jegyfoglalásra nincs lehetőség.

A Cinema City 1930-ban, Haifán kezdte működését. Mára a CineWorld hálózattal történt összeolvadása nyomán Európa második legnagyobb mozihálózatává vált. A vállalat 231 mozit üzemeltet a kontinens 9 országában (Egyesült Királyság, Írország, Lengyelország, Magyarország, Cseh Köztársaság, Bulgária, Románia, Szlovákia, Izrael) 2112 mozivásznon kínálva a szórakozás élményét digitális minőségben. Cinema City idén ünnepli hazai működésének 20. évfordulóját, hiszen működését a közép-kelet-európai régióban 1997-ben kezdte, amikor megnyitotta első moziját Budapesten. A főváros 5 pontján 68, köztük egy IMAX 3D és egy 4DX, az ország további 13 megyeszékhelyén pedig összesen 89 mozitermet működtet, ebből egy a 2016. január 26-án megnyílt győri 4DX terem.
filmmoziDebrecenkedvezmény

Szóljon hozzá!

Hirdetés

.