Hirdetés

Koncertünneppel készül az ötéves Roncsbár

civishir.hu

2017.03.28. 08:05

Koncertünneppel készül az ötéves Roncsbár

A teljes rendezvény ingyenes a debreceni belvárosban.

Hirdetés

2012 áprilisában nyitott meg Debrecen első romkocsmája, ami büszkén viseli a Facebookon az Az Igazi Romkocsma nevet is, hiszen ez a hely tényleg maximálisan visszaadja a hasonló budapesti szórakozóhelyek hangulatát. A Roncsbár az ötödik születésnap alkalmából április 15-én több izgalmas produkciót is meginvitált, hogy méltó módon ünnepelhessék meg a félévtizedes jelenlétüket.

A kerthelyiségben

  • 20 órakor kezd a Junkies zenekar két alappillére, Szekeres András és Barbaró Attila, akik duóban játsszák el akusztikus hangszerelésben kedvenc Junkies-dalaikat.
  • 21 órakor az Apey & The Pea formáció névadója, Apey, polgári nevén Áron András ad akusztikus koncertet. A teremben a hangosabb megszólalásoké lesz a főszerep,
  • 22 órakor lép színpadra a Vis Maior zenekar, akik szintén születésnapot ünnepelnek: a tizennyolcadikat. Ennek alkalmából egy nagyon különleges dallistával készülnek. Végül
  • éjféltől DJ Discosa veszi át a terepet, hogy ismét megtáncoltassa az embereket.

Kapunyitás 19 órától várható.

A születésnapi koncertek Facebook eseménye ITT

A születésnapi plakáton debütál a Roncsbár új logója is, amelyben a O betű reagál majd mindig az aktuális tematikára, jelen esetben az ötödik születésnapra.

Web: www.roncsbar.hu
Facebook: https://www.facebook.com/roncsbar
Instagram: https://www.instagram.com/roncsbar
Twitter: https://twitter.com/roncsbar

koncertRoncsbárszületésnap

Szóljon hozzá!

Hirdetés