Hirdetés

Felcsúti remi - ennyire tellett a debreceniektől

CH

2015.10.24. 17:13

Felcsúti remi - ennyire tellett a debreceniektől
Korhiut nagy gólja egy pontot jelentett (Fotó: MTI)

Korhut mentette meg a nagy szégyentől a Lokit.

Hirdetés

Felcsúton vendégeskedett a Loki, és Andó-Szabó sporttárs már az első percben „kihúzta a gyufát”, amikor nem adott tizenegyest Balogh buktatásáért. Fiola lépett oda neki, gyanúsan. Maradjunk annyiban, hogy ilyenért már láttunk bírót tizenegyest adni.

Az első félidő egyébként kevés virtuóz technikai megoldást és egy-egy nagy helyzetet hozott. A csapatok felváltva „kóstolgatták” egymást, de többnyire csak a középpályán. Némi mezőnyfölényben játszott a Loki, de a felcsúti kapuig alig jutott el. Először a 31. percben sikerült a „bravúr”, Kulcsár szépen csel után lőtt, a Puskás kapusa azonban olvasta az akciót. Még előtte, a 25. percben Lencse került nagy helyzetbe, de szerencsénkre elpuskázta a lehetőséget. A Kulcsáré mellett még egy nagy debreceni lehetőséget jegyezhettünk fel: Balogh pazarul hozta helyzetbe Sidibét, aki ballal csúnyán „eltörte” a kaput végül elkerülő labdát.

Szünet után már csak mezőnyfölényt sem élvezhettek a piros-fehérek. Unalmas mezőnyjátékkal teltek a percek. Az 58. percben ráadásul Andó-Szabó játékvezető „egyenlített”, Mészáros ugyanis akkorát rúgott Pekárba az ötösön belül, hogy nekünk is fájt, a bíró sípja mégis néma maradt. Köszönjük!

Szakály beállítása, a 60. perctől lett sokkal aktívabb a debreceniek támadójátéka. A lendület megvolt, de hiányzott az ötlet. A Loki csak támadott, de semmire nem jutott, a 81. percben a felcsútiak sokkal többre vitték. Egy mintaszerű kontra végén Lencse közelről bepasszolta a debreceni kapuba a labdát (1-0). A nagy szégyentől Korhut mentette meg a Lokit, miután egy mesteri szabadrúgásgóllal kiegyenlített a 86. percben (1-1). Bár volt még hátra, azt az időt kibekkelték a felcsútiak fetrengéssel, így ők szereztek egy pontot, a debreceniek pedig vesztettek kettőt.

Labdarúgó NB I.
Puskás Akadémia-DVSC 1-1 (0-0)
Felcsút, 1200 néző. Vezette: Andó-Szabó (Erős, Farkas)
Puskás Akadémia: Pogacsics – Fiola, Fodor (Herceg 75.), Kelic, Dinjar (Kocsis (90+3.) - Bacelic-Grgic, Márkvárt – Pauljevics, Sallai, Pekár - Lencse
DVSC: Radosevic – Mészáros, Máté, Brkovics, Korhut – Zsidai – Kulcsár, Varga J., Tisza (Szakály 60.), Balogh N. – Sidibe (Castillion 80.)
Gól: 1-0 Lencse (82.), 1-1 Korhut (87.)
Sárga lap: Pauljevics (6.), Máté (38.), Fiola (62.), Balogh N. (63.), Sidibe (65.), Kocsis (90+3.)

Widget powered by WhatstheScore.com

Hirdetés

Hozzászólás

Hirdetés

Hirdetés

.